Η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε κατά περιοδικού, αναφορικά με όσα γράφονται για την ίδια.
Αφορμή στάθηκε ένα δημοσίευμα του συγκεκριμένου περιοδικού για τη Μαρία Καρρά, χήρα του Γιώργου Τράγκα.
«Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Μαρία Καρρά ζει στο Μαϊάμι, έχει νέο σύντροφο, περνάει πάρα πολύ ωραία και είναι ερωτευμένη ξανά» ανέφερε δημοσιογράφος της πρωινής εκπομπής.
Η Κατερίνα Καινούργιου μόλις άκουσε το όνομα του περιοδικού, σχολίασε φανερά ενοχλημένη: «Συγγνώμη εγώ στο “Χάι”, κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο… Όπως και γράφουν για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-csnjt1wf3nsx)
«Σεβαστό Κατερίνα, εννοείται πως δεν θα ξαναγίνει αυτό» απάντησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής της, με την παρουσιάστρια να επιμένει πως το θέμα δεν έχει καμία υπόσταση.
«Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε» ανέφερε στην πορεία της συζήτησης για το ίδιο θέμα, η Κατερίνα Καινούργιου.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.