Η Σοφία Αλιμπέρτη κάνει πρεμιέρα με το «Ζήσε Αλλιώς» σήμερα και λίγο πριν την προβολή της εκπομπής, μίλησε για την επιστροφή της στην τηλεόραση, μετά από 14 χρόνια.
Μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του ANT1 στο YouTube, η Σοφία Αλιμπέρτη απαντά στην κάμερα για όσα θα δούμε στη νέα της εκπομπή, αλλά και το πώς είναι να επιστρέφει τηλεοπτικά, ύστερα από τόσα χρόνια.
«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο» λέει αρχικά, η Σοφία Αλιμπέρτη για την τηλεοπτική της επιστροφή.
Δείτε το βίντεο
Όσο για εκείνο που την έκανε να πει το «Ναι», απάντησε: «Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα».
Η κυστική ίνωση αποτελεί μια καθημερινή πρόκληση που ξεκινά από τη γέννηση και συνοδεύει τον ασθενή σε όλη του τη ζωή. Σήμερα, χάρη στην πρόοδο της επιστήμης, οι ασθενείς μπορούν να ζουν περισσότερο, με καλύτερη ποιότητα ζωής και μεγαλύτερη αισιοδοξία για το μέλλον.
Με αφορμή τη γιορτή του Έρωτα, η Dyson ντύνει τη σειρά Beauty με το επετειακό χρώμα Amber Silk και μετατρέπει την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σε μια εμπειρία αισθήσεων, από μετάξι και κεχριμπάρι.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.