Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Μεξικό

Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά στο Μεξικό

«Βγαίνουν μαζί και διασκεδάζουν» δήλωσε μία πηγή στο People

pitt-ines
Ο Μπραντ Πιτ και η Ινές ντε Ραμόν καλωσόρισαν το 2023 από το Μεξικό. Το ζευγάρι έφτασε στο Κάμπο Σαν Λούκας τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό λίγες ώρες πριν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Μία πηγή στο People δήλωσε: «Βγαίνουν μαζί και διασκεδάζουν. Δεν υπάρχει άγχος. Περνάει περισσότερο χρόνο με την Iνές και είναι πολύ ευτυχισμένος».

Το ζευγάρι φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά στις 13 Νοεμβρίου στα παρασκήνια της συναυλίας του Bono στο Λος 'Αντζελες μαζί με τη Σίντι Κρόφορντ και τον Ράντι Γκέρμπερ.

Μετά το διαζύγιο από την Αντζελίνα Τζολί, τα δημοσιεύματα έχουν «χρεώσει» πολλές νέες σχέσεις στον Μπραντ Πιτ, όμως όπως όλα δείχνουν, τίποτα από αυτά δεν ίσχυε.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός δεν είχε εμφανιστεί ποτέ δημόσια με καμία από τις γυναίκες που φημολογούνταν ότι είναι σε σχέση, ενώ απέφευγε να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση για την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, αν και εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος για τα ερωτικά του, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, σχεδόν έχει επιβεβαιώσει τη νέα του σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις του.

H 29χρονη είχε συνοδεύσει τον 59χρονο σταρ στο πάρτι των γενεθλίων του, στις 18 Δεκεμβρίου στο Χόλιγουντ. Όπως είχε αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, οι δυο τους φάνηκαν να μιλούν με καλή διάθεση ο ένας στον άλλο και να κρατιούνται χέρι-χέρι.

Πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού είχε πει στην Daily Mail: «Ο Μπραντ αγαπά πολύ την Ινές. Γνωρίστηκαν μέσω ενός κοινού τους φίλου. Είναι πολύ καλή, χαριτωμένη, διασκεδαστική και με πολλή ενέργεια. Έχει μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Ο Μπραντ απολαμβάνει να περνά χρόνο μαζί της».
Κλείσιμο

Ποια είναι η 29χρονη εκατομμυριούχος που «έκλεψε» την καρδιά του

Η Ινές ντε Ραμόν γεννήθηκε το 1992 στο Νιου Τζέρσεϊ και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Γενεύης το 2013. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2020, είναι επικεφαλής χονδρικής στην εταιρεία «Anita Ko Jewelry», απ' όπου και προμηθεύονται τα κοσμήματά τους διάσημες προσωπικότητες, όπως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και η Χέιλι Μπίμπερ.

Μπορεί οι πελάτισσές της να είναι μερικά από τα διασημότερα ονόματα της ξένης σόουμπιζ, αλλά η Nτε Ραμόν έγινε ευρύτερα γνωστή από τη σχέση που είχε με τον ηθοποιό, Πολ Γουέσλι, πρωταγωνιστή της σειράς «Vampire Diaries». Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν το 2018 και παντρεύτηκαν, αλλά ο γάμος τους δεν κράτησε για πολύ.

Η Ινές ντε Ραμόν ξεκίνησε να εργάζεται αμέσως μετά το πανεπιστήμιο και μάλιστα σε δουλειές που έφεραν μεγάλο κέρδος.
ines-de-ramon

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η καθαρή περιουσία της Ινές ντε Ραμόν υπολογίζεται σε 2 εκατομμύρια δολάρια από το 2021. Όλα δείχνουν ότι η αναγνωρισιμότητα που έλαβε από τον γάμο της με τον Γουέσλι την έχει μετατρέψει σε μία χαμηλών τόνων σελέμπριτι - επιχειρηματία με τα έσοδα από την επιχειρηματική της δραστηριότητα να αυξάνονται ραγδαία.

Η νέα σύντροφος του Πιτ, εκτός από τις επιχειρήσεις έχει ασχοληθεί και με τις ξένες γλώσσες. Σύμφωνα με πληροφορίες από το προφίλ της στο LinkedIn, μιλά 5 γλώσσες και ίσως να έχει ξεκινήσει την εκμάθηση κι άλλων με τον καιρό. Μπορεί να μιλά και να γράφει στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ισπανικά.

Ειδήσεις σήμερα:

Survivor All Star: H άρνηση του Ντάνου, τα παζάρια και τα ταχύρρυθμα φροντιστήρια ίντριγκας


Ντάνα Γουάιτ: Το αφεντικό του UFC χαστουκίζει τη σύζυγό του σε κλαμπ στο Μεξικό την Πρωτοχρονιά


Πάτρα: Ανάγκασαν Ρομά να πει τα κάλαντα γονατιστός και του 'βαλαν φωτιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης