Αντζελίνα Τζολί: Παίζει το τελευταίο της χαρτί για να  καταστρέψει τη φήμη του Μπραντ Πιτ

Αντζελίνα Τζολί: Παίζει το τελευταίο της χαρτί για να  καταστρέψει τη φήμη του Μπραντ Πιτ

«Παραβιάζει το καταστατικό περί απάτης και δημόσιας τάξης» λένε οι δικηγόροι της

jolie-pitt-mak234_2
Ανυποχώρητη φαίνεται να είναι η Αντζελίνα Τζολί στην υπόθεση του οινοποιείου που είχε κάποτε μαζί με τον Μπραντ Πιτ. 

Όταν η Τζολί αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της από το Chateau Miraval στον Ρώσο ολιγάρχη, Γιούρι Σέφλερ, προκάλεσε την οργή του Πιτ, ο οποίος της απάντησε με μία μήνυση.

Ο Χολιγουντιανός σταρ επικαλέστηκε όρους του διαζυγίου τους το 2019, που κατά τον ίδιο είχαν συμφωνήσει πως κανένας από τους δύο, δεν θα μπορούσε να πουλήσει το μερίδιό του, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου.
shutterstock_180321413
Η νομική ομάδα της Τζολί επισημαίνει ότι οι ισχυρισμοί του Πιτ είναι «επιπόλαιοι, κακόβουλοι και μέρος ενός προβληματικού σχεδίου»

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έφερε στη δημοσιότητα το RadarOnline, η νομική ομάδα της Τζολί επισημαίνει ότι οι ισχυρισμοί του Πιτ είναι «επιπόλαιοι, κακόβουλοι και μέρος ενός προβληματικού σχεδίου».

Πιο συγκεκριμένα, οι δικηγόροι της Τζολί αναφέρουν: «Οι ισχυρισμοί του Πιτ ότι αυτός και η κα Τζολί είχαν ένα μυστικό, άγραφο, άρρητο συμβόλαιο για δικαίωμα συναίνεσης ως προς την πώληση των συμφερόντων τους στο ακίνητο είναι ευθέως αντίθετοι με το γραπτό αρχείο και μεταξύ άλλων νομικών ελαττωμάτων, παραβιάζει νόμους περί απάτης και δημόσιας τάξης».

Την ίδια ώρα ένας χρήστης του TikTok με όνομα magshrts μοιράστηκε από το προφίλ του ένα email στο οποίο η Τζολί εξήγησε την απόφασή της να πουλήσει το μερίδιό της στο οινοποιείο.

«Είναι το μέρος όπου φέραμε τα δίδυμα στο σπίτι και όπου παντρευτήκαμε πάνω από μια πλάκα στη μνήμη της μητέρας μου. Ένας τόπος που υπόσχεται τι θα μπορούσε να είναι και που πίστευα ότι θα γεράσω. Είναι επίσης το μέρος που σηματοδοτεί την αρχή του τέλους της οικογένειάς μας - και μια επιχείρηση που επικεντρώνεται στο αλκοόλ»  είπε η Τζολί κατά τους ισχυρισμούς του χρήστη.
brad-pitt-angelina-jolie
«Το βρίσκω ανεύθυνο και όχι κάτι που θα ήθελα να δουν τα παιδιά» πρόσθεσε σχετικά με την προώθηση του αλκοόλ.

«Δεν μπορώ πλέον να συμμετέχω με κανέναν τρόπο σε μια επιχείρηση που βασίζεται στο αλκοόλ, όταν μία αλκοολική συμπεριφορά έβλαψε τόσο βαθιά την οικογένειά μας» τόνισε, κάνοντας έμμεση αναφορά στον αλκοολισμό του Πιτ, στον οποίο και επιρρίπτει ευθύνες για κατάχρηση.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Εν ενεργεία συνταγματάρχης ο ληστής με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη

Θωρακίζεται το Αιγαίο με αντι-drones συστήματα, κορβέτες και ασκήσεις με συμμάχους

Δίκη Φιλιππίδη: «Ήμουν στη σκηνή και μου έδειχνε τα γεννητικά του όργανα από τις κουίντες»


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης