Δημήτρης Τσίκλης: «Η Κατερίνα Διδασκάλου και η συνεργασία μας είναι δώρο για μένα»
«Μπορώ πλέον να την αποκαλώ φίλη μου» δήλωσε
Συνέντευξη παραχώρησε οΔημήτρης Τσίκληςκαι αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την Κατερίνα Διδασκάλου, αλλά και το εργασιακό bullying.
Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και τόνισε αρχικά, πως θέλει να ελπίζει ότι η νέα γενιά δεν θα συνεχίσει φαινόμενα, όπως το bullying.
«Ελπίζω η γενιά μου να σταματήσει το εργασιακό bullying και κάτι βαθιά μέσα μου το πιστεύει ότι θα γίνει. Μπορούμε να το καταφέρουμε, θέτοντας τα όριά μας, προσπαθώντας να περιορίσουμε κάθε είδους συμπεριφορά, η οποία δεν μας κάνει να νιώθουμε καλά, πατώντας γερά στα πόδια μας και διεκδικώντας αυτά που μας ανήκουν», είπε ο Δημήτρης Τσίκλης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co3ls6c0o0fl)
Αναφορικά με τη συνεργασία του με την Κατερίνα Διδασκάλου, δήλωσε: «Η Κατερίνα Διδασκάλου και η θεατρική μας συνεργασία είναι ένα δώρο για μένα. Με την έννοια πως τώρα μπορώ να την αποκαλώ φίλη μου. Είναι τόσο γενναίοδωρη μαζί μου και όποιος έρχεται να δει την παράσταση μας το βλέπει αυτό».
Τέλος, αναφέρθηκε στη φθορά του χρόνου και πώς την αντιλαμβάνεται ο ίδιος.
«Προσωπικά, τη φθορά την έχω συνδεδεμένη πάντα με τον χρόνο. Είναι κάτι που με τρομάζει. Στη ζωή φοβόμαστε γενικά πολλά πράγματα, όμως εγώ φοβάμαι αυτό που είναι και το μόνο που δεν μπορώ να αποφύγω, τον θάνατο. Οπότε, με τρομάζει το πέρασμα του χρόνου, η φθορά και όσα αυτή μπορεί να φέρει», είπε κλείνοντας.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.