Δηλώσεις παραχώρησε η Χάρις Αλεξίου, με αφορμή την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Αϊβαλί, η πατρίδα μου», όπου και πρωταγωνιστεί.
Η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» συνάντησε την ερμηνεύτρια κι εκείνη μίλησε τόσο για την εμπειρία της στο θέατρο, όσο και για την απουσία της από τον χώρο της μουσικής.
«Είναι μεγάλη τιμή αυτή, δεν το φανταζόμουν ποτέ ότι θα τη ζήσω αυτή τη στιγμή. Επισκέφτηκα τα μέρη που γεννήθηκαν οι δικοί μου στη Σμύρνη και τους το χρωστάω. Σε αυτούς τους ανθρώπους που έζησαν τις ζωές τους εκεί», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cmvgiure1ap5)
Όσο για την απουσία της από τη μουσική σκηνή, η Χάρις Αλεξίου δήλωσε πως της λείπει καμιά φορά, όμως έχει «χορτάσει».
«Μου λείπει κάποιες φορές η μουσική σκηνή, αλλά είμαι χορτάτη, το έχω κάνει μισό αιώνα. Έχω παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου, οπότε δεν μπορώ να πω ότι μου έχει μείνει κάποιο απωθημένο», είπε κλείνοντας.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι ο απόλυτος one-stop προορισμός των πασχαλινών αγορών, με γευστικές και οικονομικές επιλογές για κάθε νοικοκυριό. Από το αρνί και το κατσίκι μέχρι τα τσουρέκια, τα σοκολατένια αυγά και τα κρασιά προσφέρονται επιλογές τόσο online όσο και στα supermarket ΑΒ Βασιλόπουλος για ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι με ποιότητα, ποικιλία και προσφορές.
Χάρις στο ισχυρό 5G δίκτυό της, η Nova αλλάζει τα δεδομένα στον τομέα των ευρυζωνικών οικιακών συνδέσεων και -λειτουργώντας ως τεχνολογικός επιταχυντής- προσφέρει για πρώτη φορά στην αγορά ασύρματη σύνδεση έως 500 Mbps, χωρίς καλώδια και χρονοβόρες εργασίες.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.