Ναόμι Τζαντ: Νέες πληροφορίες για την αυτοκτονία της - Είχε καταναλώσει δεκάδες χάπια

Ναόμι Τζαντ: Νέες πληροφορίες για την αυτοκτονία της - Είχε καταναλώσει δεκάδες χάπια

Προτού πατήσει τη σκανδάλη, είχε καταναλώσει πολλά διαφορετικά χάπια, όπως εκείνα για τη θεραπεία της αϋπνίας, εκείνα του Πάρκινσον, της κατάθλιψης και τέλος, τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της επιληψίας

naomi_jad_xr
Τραγικές λεπτομέρειες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου της Ναόμι Τζαντ.

Η διάσημη τραγουδίστρια αυτοκτόνησε με όπλο στις 30 Απριλίου, όμως οι ιατροδικαστικές έρευνες συνεχίζονται μέχρι και σήμερα.

Όπως αναφέρει ωστόσο, δημοσίευμα της Page Six, προτού πατήσει τη σκανδάλη, είχε καταναλώσει πολλά διαφορετικά χάπια, όπως εκείνα που χρησιμοποιούσε για τη θεραπεία της αϋπνίας, εκείνα του Πάρκινσον, της κατάθλιψης και τέλος, τα φάρμακα για την αντιμετώπιση της επιληψίας.

Η Τζαντ είχε ιατρικό ιστορικό, καθώς πάλευε με διάφορες ασθένειες, όπως η κατάθλιψη, η διπολική και η αγχωτική διαταραχή, η χρόνια ιδιοπαθή πνευμονίτιδα, η ηπατίτιδα C, η υπέρταση και ο υποθυρεοειδισμός.

«Η αποθανούσα είχε και προηγούμενως τάσεις αυτοκτονίας, λόγω στρεσογόνων παραγόντων της ζωής της», αναφέρει επίσης η έκθεση. «Ένα όπλο και ένα σημείωμα με διάφορες δηλώσεις αυτοκτονίας βρέθηκαν κοντά της στο σημείο θανάτου».

Κλείσιμο
Η κόρη της ήταν εκείνη που τη βρήκε νεκρή. Η ηθοποιός, Άσλεϊ Τζαντ βρέθηκε καλεσμένη στο «Good Morning America » ​​και μίλησε για τον τραγικό θάνατο της μητέρας της. Όπως είπε, η οικογένειά της προσπαθούσε να έχει τον έλεγχο των πληροφοριών που διέρρεαν για την Ναόμι Τζαντ στον Τύπο, πριν να δημοσιοποιηθεί η αυτοψία της.

Ashley Judd speaks about mother’s passing l GMA

«Χρησιμοποίησε ένα όπλο… ένα πυροβόλο όπλο. Αυτή λοιπόν είναι μία πληροφορία που νιώθουμε πολύ άβολα να τη μοιραζόμαστε» είπε η Άσλεϊ Τζαντ και συνέχισε: «Όταν μιλάτε για ψυχική ασθένεια, είναι σημαντικό να διαχωρίζεται το αγαπημένο πρόσωπο από την ίδια την ασθένεια. Η μητέρα μου ήξερε ότι την έβλεπαν και την άκουγαν όσο βρισκόταν σε ταραχή και την πήγαν σπίτι». 

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης