Ναόμι Τζαντ: Η κόρη της ανακοίνωσε τον τρόπο που αυτοκτόνησε

Ναόμι Τζαντ: Η κόρη της ανακοίνωσε τον τρόπο που αυτοκτόνησε

«Αυτή είναι μία πληροφορία που νιώθουμε πολύ άβολα να τη μοιραζόμαστε» είπε η Άσλεϊ Τζαντ σε πρόσφατη συνέντευξή της - Δείτε το σχετικό βίντεο

naomi
Η αυτοκτονία της Ναόμι Τζαντ, μία ημέρα πριν μπει στο «Country Music Hall of Fame» συγκλονισε την παγκόσμια μουσική βιομηχανία.

Η σταρ της κάντρι μουσικής και κάτοχος Grammy, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, έβαλε τέλος στη ζωή της, πριν από μερικές ημέρες, αφού πάλευε για χρόνια με βαθιά ψυχολογικά προβλήματα. Η Τζαντ έφυεγ από τη ζωή στις 30 Απριλίου στα 76 της χρόνια.

Το πρωί της Πέμπτης, η κόρη της, Άσλεϊ Τζαντ, αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο η μητέρα της έβαλε τέλος στη ζωή της.

Σύμφωνα με το Variety, η γνωστή ηθοποιός είπε ότι η θρυλική τραγουδίστρια αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο.



Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στο «Good Morning America » ​​και μίλησε για τον τραγικό θάνατο της μητέρας της. Όπως είπε, η οικογένειά της προσπαθούσε να έχει τον έλεγχο των πληροφοριών που διέρρεαν για την Ναόμι Τζαντ στον Τύπο, πριν να δημοσιοποιηθεί η αυτοψία της.

«Χρησιμοποίησε ένα όπλο… ένα πυροβόλο όπλο. Αυτή λοιπόν είναι μία πληροφορία που νιώθουμε πολύ άβολα να τη μοιραζόμαστε» είπε η Άσλεϊ Τζαντ και συνέχισε:

«Όταν μιλάτε για ψυχική ασθένεια, είναι σημαντικό να διαχωρίζεται το αγαπημένο πρόσωπο από την ίδια την ασθένεια. Η μητέρα μου ήξερε ότι την έβλεπαν και την άκουγαν όσο βρισκόταν σε ταραχή και την πήγαν σπίτι». 

Η τραγουδίστρια του «Love Can Build a Bridge» αυτοκτόνησε μια μέρα πριν οι βραβευμένοι με Grammy The Judds υποτίθεται θα εισάγονταν στο Country Music Hall of Fame.

«Η μητέρα μας δεν μπορούσε να αντέξει μέχρι να μπει στο Hall of Fame από τους συνομηλίκους της», είπε η κόρη της Τζαντ. «Αυτό είναι το επίπεδο της καταστροφής σχετικά με το τι συνέβαινε μέσα της», είπε τέλος η Τζαντ.

Ashley Judd speaks about mother’s passing




Ειδήσεις σήμερα:

ΡΑΕ: Σχεδόν ένα δισ. εύρω τα υπερέσοδα των εταιρειών ενέργειας σε έξι μήνες!


O Τσιτσιπάς νίκησε με 2-1 τον Κατσάνοφ και έβαλε πλώρη για τα προημιτελικά του Italian Open


Με Κανάβεραλ, Μαρκ Τουέιν και… «διαβολικό Τραμπ» η κόντρα Μητσοτάκη - Τσίπρα για τη συμφωνία με τις ΗΠΑ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης