Survivor - Σοφιάννα Αβραμάκη: «Από τότε που γύρισα, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι»
Η φυσικοθεραπεύτρια μίλησε για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης, τα σημάδια στο σώμα της, αλλά και τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
Για την εμπειρία της στοSurvivor, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετώπισε, όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, μίλησε ηΣοφιάννα Αβραμάκη.
Η 27χρονη φυσικοθεραπεύτρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» και όπως ανέφερε, αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα, κατά την επιστροφή της.
«Νιώθω πως έχω εγκληματιστεί επιτέλους. Είμαι σε καλό στάδιο. Με τον ύπνο έχω ακόμα ένα θεματάκι. Δεν μπορώ με τίποτα να συντονίσω τις ώρες που πρέπει να κοιμάμαι στην Ελλάδα. Από τότε που γύρισα στο κρεβάτι μου, μου έχουν βγει όλοι οι σωματικοί πόνοι. Στο σανίδι ήταν όλα τέλεια, κάνει όντως καλό στο σώμα το σανίδι», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, η Σοφιάννα Αβραμάκη έδειξε τα σημάδια που απέκτησε από τα αγωνίσματα στο Survivor, τόσο στα χέρια, όσο και στα πόδια της.
«Την είχα δει πολλές φορές να πονάει τη Ναυσικά. Πονούσε στο στομάχι πολύ. Είναι ένα άτομο που γενικά, υπομένει στον πόνο και πολλές φορές, δεν μιλούσε Έπαιζε κανονικά στα αγωνίσματα, ενώ είχε το θέμα στο στομάχι της. Της έλειπε πολύ και ο σύντροφός της», είπε η Σοφιάννα Αβραμάκη.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.