Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έκανε... παράπονα για τον Τζέιμι Ντόρναν ότι δεν τον έκανε παρέα

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον έκανε... παράπονα για τον Τζέιμι Ντόρναν ότι δεν τον έκανε παρέα

Οι δύο ηθοποιοί στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους ήταν συγκάτοικοι - Τι απαντά ο Ντόρναν στους ισχυρισμούς του Πάτινσον

pattinson-dornan_2
Πριν ακόμη γίνουν πολύ διάσημοι, ο Τζέιμι Ντόρναν και ο Ρόμπερτ Πάτινσον, συγκατοικούσαν μαζί με τους συναδέλφους τους ηθοποιούς Τσάρλι Κοξ, Έντι Ρέντμεϊν και Άντριου Γκάρφιλντ.

Ο πρωταγωνιστής του Batman, σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκάλυψε, ότι οι συγκάτοικοί του, τον περιθωριοποιούσαν «από οίκτο».

Ο Ντόρναν απάντησε σε αυτό, λέγοντας: «Από οίκτο; Όχι. Νομίζω, ότι με τον Ρομπ ήταν πάντα έτσι, είχε κάπως επιτυχία νωρίτερα, οπότε ήμασταν λίγο σαν, “Ταιριάζει πραγματικά με εμας;” Επειδή εμείς τότε δεν δουλεύαμε και αυτός δούλευε όλη την ώρα. Έκανε το Twilight και ξαφνικά βρέθηκε σε διαφορετική φάση από τη δική μας» και πρόσθεσε:: «Κάπως, δεν προλάβαμε, αρχίσαμε όλοι να δουλεύουμε πιο σταθερά μετά, αλλά, Χριστέ μου, γνωριζόμαστε πολύ καιρό με τον Ρομπ».

pattinson-dornan1


Στη συνέχεια της συνέντευξης, ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός από το «50 Shades of Grey», απάντησε στα λεγόμενα του Πάτινσον, ότι δεν τον έπαιρναν μαζί τους, στις εξόδους, που έκαναν σαν παρέα.

«Δεν τον αφήσαμε ποτέ στο σπίτι, γιατί να τον αφήναμε σπίτι; Ήταν ο ωραίος της παρέας», είπε στο Access Hollywood και συνέχισε: «Μαζί του κερδίζαμε την προσοχή. Ήταν πολύ επιτυχημένος για εμάς από νωρίς».

Ειδήσεις σήμερα:

Βαρβιτσιώτης: Καμιά ανοχή σε αυταρχικούς ηγέτες που θέλουν να επαναχαράξουν τα σύνορα

Φωτιά σε λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στη Λάρνακα

«Είμαστε σε κρίσιμο σταυροδρόμι για συμφωνία με τη Ρωσία» λέει το Κίεβο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης