Για την καριέρα της και τις χρυσές εποχές του μόντελινγκ μίλησε ηΝάταλι Θάνου.
Το γνωστό μοντέλο και τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει το μεγαλύτερο ποσό που έχει δεχτεί για ένα εξώφυλλο.
«Έχω ζήσει στις χρυσές εποχές του μόντελινγκ. Ήταν εντελώς διαφορετικά, εφόσον υπήρχαν τα περιοδικά και κάναμε πολλά εξώφυλλα. Παίρναμε καλά χρήματα. Το μεγαλύτερο ποσό που έχω πάρει για εξώφυλλο ήταν 10.000 ευρώ», ανέφερε.
Στην συνέχεια, μίλησε για τον ρόλο της ως μητέρα. Όπως είπε: «Σταμάτησα το τραγούδι, μόλις γέννησα τον γιο μου. Δεν μπορούσα να έχω το ίδιο lifestyle, δεν μπορούσα να εμφανίζομαι βράδυ και το πρωί να έχω το μωρό. Ο γιος μου είναι 8 ετών, είναι ο απόλυτος έρωτας, είναι ο λόγος της ύπαρξής μου».
Τέλος, για τις φήμες που την θέλουν να έχει χωρίσει με τον σύζυγό της, η Νάταλι Θάνου απάντησε: «Αυτό είναι λάθος, δεν έχουμε χωρίσει, είμαστε ακόμα μαζί».
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»