Chloe Veitch: «Η ζωή είναι ωραία» λίγο πριν την αυστηρή «κλίμακα 3» στο Λονδίνο

Chloe Veitch: «Η ζωή είναι ωραία» λίγο πριν την αυστηρή «κλίμακα 3» στο Λονδίνο

Το 21χρονο μοντέλο από τη Βρετανία, απόλαυσε τη βραδινή της έξοδο για φαγητό, σαν να ήταν η τελευταία της φορά

toohottohandle
Η Chloe Veitch, το 21χρονο μοντέλο από τη Βρετανία που εκτοξεύτηκε στη δημοσιότητα μετά τη συμμετοχή της στο περίφημο reality show γνωριμιών του Netflix, «Too Hot To Handle», φαίνεται ότι έσπευσε να εκμεταλλευτεί τη χθεσινή βραδιά στο Λονδίνο, λίγες ώρες πριν την επιβολή των αυστηρών μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του CΟVID-19 στη βρετανική πρωτεύουσα.

SPL5203238_002

Η Βρετανίδα καλλονή, λίγες ώρες πριν την εφαρμογή των νέων αυστηρών κανόνων της «κλίμακας 3» που τίθενται σε ισχύ από σήμερα Τετάρτη, τα μεσάνυχτα στο Λονδίνο, πρόλαβε να δειπνήσει με την παρέα της στο γνωστό STK Restaurant, όπου οι πάντα άγρυπνοι paparazzi την εντόπισαν κατά την έξοδό της.


SPL5203238_006

Κλείσιμο
Και μπορεί το πρώτο σχόλιο να αφορά την προστατευτική μάσκα που «ξέχασε» να φορέσει, αλλά το πιο εύστοχο είναι ότι ευτυχώς… ξέχασε να φορέσει και το πανωφόρι της.

SPL5203238_003

Πάντως το τατουάζ στο αριστερό της πόδι, για όσους έχουν απορία, γράφει «Remembering you is easy I do it every day. Missing you is the heartache that never goes away. 23.10.1971-31.10.2014» και είναι στη μνήμη ενός αγαπημένου της ανθρώπου που «έφυγε» από τη ζωή και θέλει να τον θυμάται κάθε μέρα.



Credits: SPLASHNEWS / IDEAL IMAGE
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης