Τέλος ο «Τζαμάλ» Τζάσι Σμόλετ από το Empire

Τέλος ο «Τζαμάλ» Τζάσι Σμόλετ από το Empire

Η ενέργεια του ηθοποιού να στήσει το ρατσιστικό επεισόδιο εναντίον του λόγω... χαμηλών απολαβών, το στέλνει στο ταμείο ανεργίας

end_smallett
Ο χαρακτήρας του ηθοποιού Τζάσι Σμόλετ «κόπηκε» από τα δύο τελευταία επεισόδια της δραματικής σειράς του Fox «Empire», αφότου εκείνος συνελήφθη κι απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βάρος του ότι «σκηνοθέτησε» μια επίθεση-έγκλημα μίσους εναντίον του.

«Γνωρίζουμε… τις επιπτώσεις αυτής της διαδικασίας στο καστ και τα συνεργεία, που εργάζονται στο σόου και προκειμένου να αποφύγουμε περαιτέρω προβλήματα στα γυρίσματα, αποφασίσαμε να "κόψουμε" τον ρόλο του Τζαμάλ στα δύο τελευταία επεισόδια της σεζόν» επισημαίνει η 20th Century Fox Television σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο Σμόλετ, ένας μαύρος ηθοποιός, που έχει δηλώσει ανοικτά ότι είναι ομοφυλόφιλος, συνελήφθη χθες και κατηγορείται ότι προέβη σε ψευδή καταγγελία στην αστυνομία, σχετικά με μια υποτιθέμενη επίθεση σε βάρος του την 29η Ιανουαρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, όπως εκείνος είχε περιγράψει, δύο κουκουλοφόροι τον χτύπησαν και έβαλαν μια θηλιά γύρω από τον λαιμό του.

Όπως ανέφεραν οι αστυνομικές αρχές του Σικάγο χθες, ο Σμόλετ ενορχήστρωσε την επίθεση, διότι δεν ήταν ικανοποιημένος με τον μισθό του στο σόου και πλήρωσε δύο αδελφούς με το ποσό των 3500 δολαρών για να διαπράξουν το υποτιθέμενο έγκλημα μίσους.

Η αστυνομία δεν εξήγησε λεπτομερώς πώς ο 36χρονος ηθοποιός ήλπιζε ότι θα αυξήσει τον μισθό του, στήνοντας μια τέτοια απάτη.

Εάν καταδικαστεί, ο Τζάσι Σμόλετ βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης 1-3 χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης