Νέες κατηγορίες για τον Τζιμ Κάρεϊ: «Η σύντροφός του αυτοκτόνησε γιατί την κόλλησε αφροδίσια νοσήματα»

Νέες κατηγορίες για τον Τζιμ Κάρεϊ: «Η σύντροφός του αυτοκτόνησε γιατί την κόλλησε αφροδίσια νοσήματα»

Ο πρώην σύζυγος της Καθριόνα Γουάιτ επανέρχεται μετά τη μήνυση του, λέγοντας πως «μετά το χωρισμό από τον Κάρεϊ και επειδή έχει αυτά τα νοσήματα, πίστευε πως δεν θα μπορούσε να βρει άλλο σύντροφο»

Νέες κατηγορίες για τον Τζιμ Κάρεϊ: «Η σύντροφός του αυτοκτόνησε γιατί την κόλλησε αφροδίσια νοσήματα»
Έναν χρόνο μετά την αυτοκτονία της Καθριόνα Γουάιτ, πρώην αγαπημένης του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ, ο εν διαστάσει σύζυγος της Μαρκ Μπάρτον, κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου κωμικού υποστηρίζοντας πως ο ηθοποιός: «Χρησιμοποίησε τον τεράστιο πλούτο του και τη φήμη του ώστε να προμηθεύσει με παράνομα φάρμακα την Καθριόνα, τα οποία εν τέλει οδήγησαν στον θάνατό της. Μετά τον θάνατό της, ο κύριος Κάρεϊ έλαβε τα μέτρα του ώστε να καλύψει και να περιπλέξει τις πληροφορίες σχετικά με την ανάμειξη και την ενοχή του στον τραγικό θάνατο της κυρίας Γουάιτ».

Λίγες ημέρες αφότου μήνυσε τον Κάρεϊ για το θάνατο της 28χρονης, ο πρώην σύζυγός της επενέρχεται με νέες κατηγορίες υποστηρίζοντας πως η Γουάιτ αυτοκτόνησε επειδή ο Κάρεϊ την κόλλησε σεξουαλικά νοσήματα.

Σύμφωνα με το TMZ, o Μπάρτον υποστηρίζει πως η 28χρονη οδηγήθηκε στην αυτοκτονία καθώς είχε ανακαλύψει ότι έχει κολλήσει έρπη και γονόρροια από τον ηθοποιό, ο οποίος της ζήτησε να το κρατήσει κρυφό, κάτι που εκείνη έκανε.

Κλείσιμο
Μάλιστα, ο κ. Μπάρτον φέρεται να έχει στα χέρια του σημείωμα της αδικοχαμένης make up artist στο οποίο του γράφει πως, μετά το χωρισμό από τον Κάρεϊ και επειδή έχει αυτά τα νοσήματα, δεν θα μπορούσε να βρει άλλο σύντροφο.

Ο διάσημος ηθοποιός, δεν έχει σχολιάσει τις τελευταίες κατηγορίες όμως πηγή από το περιβάλλον του υποστηρίζει πως ο πρώην σύζυγος της Γουάιτ προσπαθεί να βγάλει χρήματα, εκμεταλλευόμενος τον τραγικό χαμό της. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης