Ο παπάς του «7th Heaven» κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια!

Ο παπάς του «7th Heaven» κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια!

Ο Στίβεν Κόλινς παραδέχεται ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά αρκετά κορίτσια, ηλικίας από 11 έως 13 ετών.

Ο παπάς του «7th Heaven» κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια!
Σοκ έχει προκαλέσει στο Χόλιγουντ η είδηση ότι ο ηθοποιός Στίβεν Κόλινς, ο οποίος υποδυόταν επί πολλά χρόνια τον συμπαθητικό ιερέα Έρικ Κάμντεν στη γνωστή, αμερικανική σειρά «7th Heaven», έχει κακοποιήσει ανήλικα κορίτσια!

Κι όμως, ο διάσημος ηθοποιός βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο στόχαστρο των αμερικανικών αρχών, ενώ σε ηχητικό ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, ακούγεται ο ίδιος ο Κόλινς να παραδέχεται ότι έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά αρκετά κορίτσια, ηλικίας από 11 έως 13 ετών.

Κλείσιμο
Το ηχητικό προέρχεται από μια συνεδρία στην οποία είχε παραστεί ο ηθοποιός στο παρελθόν, λόγω προβλημάτων που είχε στο γάμο του και την είχε ηχογραφήσει η ίδια η σύζυγός του!



Την Τρίτη η Αστυνομία της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε πως έχει δεχθεί «παράπονα» που σχετίζονται με τον ηθοποιό, ενώ το TMZ, επικαλούμενο έναν δικηγόρο ανέφερε ότι ο 67χρονος σήμερα Κόλινς είχε σεξουαλικές επαφές με τουλάχιστον τρία ανήλικα θύματα.

Πάντως, στο ηχητικό που δόθηκε στη δημοσιότητα ο ηθοποιός δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι είχε κακοποιήσει μια 11χρονη η οποία ήταν συγγενής της πρώτης γυναίκας του, με την οποία χώρισε το 1978.



«Υπήρξε μια στιγμή όπου άγγιξα... Έβαλα το χέρι της στο πέος μου», ακούγεται να λέει, ενώ στη συνέχεια, παραδέχεται ότι υπήρξαν κι άλλα νεαρά θύματα, όπως ένα κορίτσι, το οποίο κακοποίησε «αρκετές φορές», όταν ήταν 11,12 και 13 ετών.



Σημειώνεται ότι το «7th heaven» προβλήθηκε για πρώτη φορά από το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο WB Television Network στις ΗΠΑ το 1996 και ολοκληρώθηκε το 2007.  Η σειρά μιλούσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά τόσο στην εφηβεία, όσο και στην ενηλικίωση...

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης