Kristen Stewart: Απάτησε τον Robert Pattinson με παντρεμένο;

Kristen Stewart: Απάτησε τον Robert Pattinson με παντρεμένο;

Σαν κεραυνός έπεσε στο Hollywood η πληροφορία που θέλει την ανερχόμενη ηθοποιό, Kristen Stewart, να έχει απατήσει τον συμπρωταγωνιστή και ερωτικό της σύντροφο Robert Pattinson

Kristen Stewart: Απάτησε τον Robert Pattinson με παντρεμένο;
Σαν κεραυνός έπεσε στο Hollywood η πληροφορία που θέλει την ανερχόμενη ηθοποιό, Kristen Stewart, να έχει απατήσει τον συμπρωταγωνιστή και ερωτικό της σύντροφο Robert Pattinson με έναν παντρεμένο άντρα.

“Αυτό που έκανε η Kristen ήταν μέγα λάθος από την μεριά της” λέει άνθρωπος που φέρεται να γνωρίζει για το ερωτικό ατόπημα της ηθοποιού.

Την ίδια στιγμή φίλoι της ηθοποιού δηλώνουν πως η ίδια είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος και δεν θα πλήγωνε ποτέ με μια τέτοια κίνηση τον αγαπημένο της.

Όπως και να έχει αυτό το συμβάν, είτε ισχύει, είτε όχι, αναμένεται να προκαλέσει κλυδωνισμούς στην σχέση των δύο περιζήτητων ηθοποιών καθώς απορία όλων είναι γιατί η Stewart δεν έχει βγει ακόμα να διαψεύσει επίσημα την είδηση.

Μήπως τελικά ο άνθρωπος που υποστηρίζει την απιστία της ηθοποιού προς τον αγαπημένο της γνωρίζει πολλά περισσότερα από όσο η ίδια θα ήθελε;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης