Charlize Theron-Kristen Stewart: Gothic stars

Charlize Theron-Kristen Stewart: Gothic stars

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αστραφτερό παραμύθι γραμμένο για ένα κορίτσι που το έλεγαν Χιονάτη. Αυτό το παραμύθι πήρε σάρκα και οστά και μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Snow White And The Huntsman”

Charlize Theron-Kristen Stewart: Gothic stars

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα αστραφτερό παραμύθι γραμμένο για ένα κορίτσι που το έλεγαν Χιονάτη.

Αυτό το παραμύθι πήρε σάρκα και οστά και μεταφέρθηκε στην μεγάλη οθόνη με την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας “Snow White And The Huntsman”” να πραγματοποιείται με κάθε επισημότητα στο Λονδίνο και τις δύο βασικές πρωταγωνίστριες να καταφθάνουν πιο εντυπωσιακές από ποτέ.

Φαίνεται πως τόσο η κινηματογραφική Χιονάτη Kristen Stewart, όσο και η κακιά βασίλισσα Ravenna Charlize Theron, πέρα από τους ρόλους στην ταινία μοιράζονται και την αγάπη τους για το gothic style.

Έτσι οι δύο stars κατέφθασαν πάνω στο κόκκινο χαλί με διαφορετικές τουαλέτες αλλά το ίδιο εντυπωσιακές με το gothic style να είναι κοινό και για τις δύο.

Η Kristen Stewart επέλεξε μια μαύρη μακριά κεντημένη τουαλέτα με διαφάνειες του οίκου Marchesa κάνοντας έτσι τους fashion editors να συγχωρέσουν για λίγο το ενδυματολογικό ατόπημα που η ηθοποιός έκανε πριν από λίγες ημέρες στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης.

Κλείσιμο

Όσον αφορά την Theron ως… παλιά «καραβάνα» παρέδωσε για ακόμα μια φορά μαθήματα ενδυματολογικού στυλ επιλέγοντας μια μαύρη μακριά διάφανη τουαλέτα του οίκου Dior κλέβοντας τις εντυπώσεις από την νεαρή συμπρωταγωνίστρια της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης