Kristen Stewart: Θέλει να παίξει στο... πορνό της μαμάς

Kristen Stewart: Θέλει να παίξει στο... πορνό της μαμάς

Μετά το Twilight το διάσημο ζευγαράκι Robert Pattinson- Kristen Stewart έβαλαν στο μάτι μία άλλη πολύ πετυχημένη σειρά μυθιστορημάτων, την σειρά Fifty Shades,της  E. L. James...

Kristen Stewart: Θέλει να παίξει στο... πορνό της μαμάς
Μετά το Twilight το διάσημο ζευγαράκι Robert Pattinson- Kristen Stewart έβαλαν στο μάτι μία άλλη πολύ πετυχημένη σειρά μυθιστορημάτων, την σειρά Fifty Shades,της  E. L. James, που έχει ονομαστεί και πορνό της μαμάς, διότι η συγγραφέας των άκρως ερωτικών μυθιστορημάτων είναι μητέρα. Όπως δήλωσε η Stewart, ανυπομονεί να ξαναδουλέψει στα πλατό μαζί με τον Pattinson, καθώς κάνουν μαζί καλή ομάδα.

Όσο για το ίδιο το έργο, το οποίο είναι άκρως ερωτικό και βιτσιόζικο, η Stewart δεν μπήκε σε πολλές λεπτομέρειες. Δήλωσε ότι δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει μαζί με τον Pattinson σε αυτό το έργο, αν είναι άρκετα φιλόδοξο. (Το έργο είναι σίγουρα... ερωτικά πολύ φιλόδοξο!) Είπε ακόμη ότι δεν έχει διαβάσει το βιβλίο ακόμα, αλλά έχει ακούσει πολύ καλά πράγματα γι' αυτό, ενώ πεθαίνει να δουλέψει μαζί με τον Pattinson ξανά σε ταινία.

Διαβάστε περισσότερα από το monopoli.gr εδώ
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης