Η Σίντνεϊ Σουίνι διέψευσε τις φήμες ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις: Φοβάμαι τις βελόνες, τόνισε
Θα γεράσω όμορφα, δήλωσε η ηθοποιός, σχολιάζοντας παράλληλα τις φωτογραφίες που συγκρίνουν τη σημερινή της εμφάνιση με εκείνη του παρελθόντος
Γεωργία Κοτζιά
Τέλος στις φήμες που τη θέλουν να έχει υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις έβαλε η Σίντνεϊ Σουίνι, διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε παρέμβαση στο πρόσωπό της, αφού όπως τόνισε η ίδια «φοβάται τις βελόνες».
Σε συνέντευξή της στο «Variety», η ηθοποιός εξήγησε πως «τρομοκρατείται από τις βελόνες» και δεν έχει κάνει καμία αισθητική επέμβαση, ούτε τατουάζ. «Δεν έχω κάνει τίποτα. Θαγεράσω όμορφα» δήλωσε η Σουίνι
Η ηθοποιός σχολίασε πως διασκεδάζει με τη φημολογία γύρω από την εμφάνισή της, καθώς, όπως είπε, πολλές από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και συγκρίνουν την τωρινή εμφάνισή της με εκείνη του παρελθόντος, προέρχονται από την παιδική της ηλικία.
«Είναι πραγματικά αστείο. Βλέπω κάτι φωτογραφίες και σκέφτομαι “είμαι 12 σε αυτή τη φωτογραφία”. Φυσικά και θα φαίνομαι διαφορετική. Τώρα βάφομαι και είμαι 15 χρόνια μεγαλύτερη», είπε χαρακτηριστικά.
Πριν από λίγες ημέρες, η Σίντνεϊ Σουίνιέκανε μια αλλαγή στα μαλλιά της, καθώς εμφανίστηκε με ένα κοντό καρέ στην προβολή της ταινίας της «Christy» στο Λος Άντζελες. Όπως αποκάλυψε ο κομμωτής της, Γκλεν «Κόκο» Οροπέζα, η διαδικασία για να αποκτήσει η Σουίνι τη νέα, πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση στα μαλλιά της διήρκεσε μια ολόκληρη εβδομάδα.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.