Τις καλοκαιρινές της διακοπές στους Παξούς συνεχίζει η Νικόλ Κίντμαν, μαζί με την οικογένειά της. Η διάσημη ηθοποιός, που έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα περνάει χρόνο στο νησί του Ιουνίου με την αδερφή και την ανιψιά της.
Η ανάρτηση της ανιψιάς της στο Instagram περιλαμβάνει φωτογραφίες από θάλασσες των Παξών, σημεία του νησιού και το φαγητό που απόλαυσαν εκεί. Σε ένα από τα στιγμιότυπα, η 27χρονη πόζαρε με τη μητέρα της και τη διάσημη ηθοποιό, η οποία φορούσε ένα μακρύ λευκό φόρεμα.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός επισκέπτεται το συγκεκριμένο νησί, αφού τα τελευταία χρόνια έχει επισκεφτεί επανειλημμένα τους Παξούς για τις καλοκαιρινές της διακοπές, επιβεβαιώνοντας την αδυναμία της στην Ελλάδα.
Δείτε τις φωτογραφίες του protothema.gr
Δείτε βίντεο: Νικόλ Κίντμαν: Το φωτογραφικό άλμπουμ από τις διακοπές στους Παξούς με την οικογένειά της
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.