Λόπεζ - Άφλεκ: «Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για χωρισμό - Εμφανίστηκε ξανά χωρίς τη βέρα του ο ηθοποιός

Λόπεζ - Άφλεκ: «Φουντώνουν» τα δημοσιεύματα για χωρισμό - Εμφανίστηκε ξανά χωρίς τη βέρα του ο ηθοποιός

Οι τελευταίες εξελίξεις μαρτυρούν πως ο γάμος του ζευγαριού οδεύει προς το τέλος του

mpen-aflek
Ενώ οι φήμες που θέλουν τον Μπεν Άφλεκ και τη Τζένιφερ Λόπεζ να χωρίζουν φουντώνουν, ο ηθοποιός έκανε μια εμφάνιση που κάθε άλλο παρά «σώζει» την κατάσταση.

Ο Μπεν Άφλεκ εθεάθη να καταφθάνει στο σετ γυρισμάτων της ταινίας «The Accountant 2» και για ακόμα μία φορά, από το χέρι του έλειπε το δαχτυλίδι των αρραβώνων του με τη Λόπεζ.



Κλείσιμο
Η απουσία της βέρας από το χέρι του ηθοποιού πριν λίγο καιρό, ήταν κι η αιτία για να ξεκινήσουν τα πρώτα δημοσιεύματα που μιλούν για διαζύγιο μεταξύ τους.

Πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για δύο ανθρώπους με πολύ διαφορετικό τρόπο ζωής και αντιλήψεις. Αν και πίστευαν ότι μετά από χρόνια, η σχέση τους ίσως λειτουργούσε ξανά, αποδεικνύεται πως ο καιρός που πέρασαν χώρια έφερε μεγάλες αλλαγές και στους δύο.

«Απλώς έχουν πολύ διαφορετικές προσεγγίσεις όσον αφορά την προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Ο Μπεν μισεί κάθε προσοχή και αυτό τον κάνει να νιώθει πολύ άβολα. Η Τζένιφερ είχε πάντα διαφορετική προσέγγιση», αναφέρει η πηγή.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως ο Μπεν Άφλεκ πάντα εντυπωσιαζόταν από την εργατικότητα της Τζένιφερ Λόπεζ και το πώς κατάφερνε να μοιάζει «επαγγελματίας», όμως ποτέ δεν ένιωθε άνετα με το να μοιράζεται τη ζωή τους δημόσια.

«Αν και το θαυμάζει σε εκείνη, δεν τον κάνει χαρούμενο και προκαλεί άγχος στη ζωή του και μετά, στη δική της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχουν πολύ διαφορετικά στυλ, τα οποία συγκρούονται», προσθέτει η ίδια πηγή.

Ο 51χρονος ηθοποιός εθεάθη το Σάββατο, σε φωτογραφίες που έλαβε το TMZ, να αποχωρεί από το σχολείο του παιδιού του χωρίς να φοράει τη βέρα του γάμου του.

Ήταν η πρώτη φορά που ο Μπεν Άφλεκ εμφανίζεται χωρίς τη βέρα του από τότε που άρχισαν οι φήμες χωρισμού στις αρχές αυτής της εβδομάδας.

Μάλιστα τις φήμες ενισχύει και το γεγονός ότι ο «Μπάτμαν» ζει χωριστά από την JLo εδώ και μερικές εβδομάδες, καθώς μετακόμισε από την έπαυλη των 60 εκατομμυρίων δολαρίων που αγόρασαν πέρυσι, σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Brentwood.

Όταν ο σταρ του «Gone Girl» εθεάθη να παίρνει την σύζυγό του και την έφηβη κόρη τους την Πέμπτη, τόσο αυτός όσο και η Λόπεζ φορούσαν ακόμα τα δαχτυλίδια τους.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι συνέβη μέσα σε 24 ώρες που ώθησαν τον Άφλεκ να βγάλει τη βέρα του. Εν μέσω της έντονης φημολογίας ότι το ζευγάρι περνάει μεγάλη κρίση στη σχέση του ή ακόμη και ότι έχει ήδη χωρίσει και μένει σε ξεχωριστά σπίτια, οι δύο σταρ ωστόσο, πέρασαν μαζί την Κυριακή μαζί και... φρόντισαν να δείξουν στους παπαράτσι που βρίσκονταν κοντά τους, πόσο ευδιάθετοι είναι.

Το TMZ δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού μέσα από το αμάξι. Ο Άφλεκ οδηγούσε και η JLo καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Όταν είδαν τον φωτογράφο χαμογέλασαν, κίνηση σπάνια και για τους δύο, που ως επί το πλείστον αδιαφορούν για τους παπαράτσι. Παρόλα αυτά, δεν φάνηκε να «έπεισαν» το πρακτορείο.


Στο σχετικό δημοσίευμα που αναρτήθηκε την επομένη από το πρακτορείο ειδήσεων, το TMZ αναφέρεται στους «Μπένιφερ» ως ένα «προφανώς αποξενωμένο ζευγάρι». Η ίδια πηγή εξήγησε ότι Λόπεζ και Άφλεκ συναντήθηκαν στη Σάντα Μόνικα, όπου και οι δύο εμφανίστηκαν για να υποστηρίξουν το παιδί της JLo, Έμα, σε μια σχολική εκδήλωση. Το «παρών» έδωσε και η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζέν ιφερ Γκάρνερ με το ένα παό τα παιδιά τους, που έχει πολύ καλή σχέση με την Έμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Εμφύλιος για τα αδέρφια Μαζωνάκη: Το μούδιασμα των συγγενών και η εγχείρηση της αδερφής του τραγουδιστή

Αλλάζει ο καιρός, έρχεται το φαινόμενο της ψυχρής λίμνης - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Διπλό χτύπημα στα καρτέλ με τα 310 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι του Πειραιά - Βαρύ το ποινικό παρελθόν των ναρκεμπόρων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης