Εύα Μέντες: Θα κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ιστορία μαζί σας» δήλωσε η ηθοποιός
H Εύα Μέντες πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο.
Με τίτλο το «Desi, Mami, and the Never-Ending Worries» το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα αγγλικά και στα ισπανικά, στις 17 Σεπτεμβρίου 2014 από τον Feiwel & Friends του εκδοτικού ομίλου Macmillan Children's Publishing Group.
Το βιβλίο, που εικονογραφήθηκε από την Άμπι Μπράιαντ, επικεντρώνεται σε ένα κορίτσι που ονομάζεται Ντέσι και φοβάται τα τέρατα κάτω από το κρεβάτι της. Ωστόσο, η μητέρα της τη βοηθά να ξεπεράσει τους νυχτερινούς φόβους και τα προβλήματα πριν τον ύπνο.
Eva Mendes Announces Debut Children’s Book: 'A Love Letter to My Kids and Yours' (Exclusive) https://t.co/Ry2IP7K1u2
«Το “Desi, Mami & the Never-Ending Worries” είναι μία επιστολή αγάπης προς τα παιδιά μου και τα δικά σας. Το να μάθουμε πώς να εκπαιδεύουμε τον εγκέφαλό μας να λειτουργεί για εμάς και όχι εναντίον μας είναι πιο εύκολο να το πούμε παρά να το κάνουμε! Στο σπίτι μου και στο Desi's, προσπαθούμε να αντιμετωπίσουμε τις ατελείωτες ανησυχίες και αγωνίες που έχουμε όλοι, έτσι ώστε αυτές οι αρνητικές σκέψεις να μην κυριαρχήσουν» είπε η ηθοποιός.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτήν την προσωπική ιστορία μαζί σας» πρόσθεσε.
Ο εκδοτικός οίκος αναφέρει ότι η Μέντες έγραψε μια διασκεδαστική και διδακτική ιστορία μιας μητέρας και μιας κόρης που συνεργάζονται για να πέσουν επιτέλους για ύπνο και ότι οι αναγνώστες θα έχουν τη δυνατότητα να σχηματίσουν μια εικόνα από τη ζωή της οικογένειας της Εύα Μέντες και του συζύγου της, ηθοποιού Ράιαν Γκόσλινγκ.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη