Diddy: Ο πρώην επικεφαλής της ασφάλειάς του ισχυρίζεται ότι έσπευσε να βοηθήσει την Cassie σε περιστατικό ξυλοδαρμού

Diddy: Ο πρώην επικεφαλής της ασφάλειάς του ισχυρίζεται ότι έσπευσε να βοηθήσει την Cassie σε περιστατικό ξυλοδαρμού

Το πρώην ζευγάρι κατέληξε σε διακανονισμό έπειτα από τη μήνυση για κακοποίηση

diddy-cassie
Ο πρώην επικεφαλής της ασφάλειας του Sean «Diddy» Combs, Ρότζερ Μποντς, ισχυρίστηκε ότι έσπευσε να βοηθήσει την Cassie όταν δούλευε για τον ράπερ.

«Έρχεται μια στιγμή που βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που μπορεί να φαίνεται καλή», δήλωσε ο Μποντς σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου.

Πρόσθεσε: «Αλλά αν δεν ξυπνάς χαρούμενος ή αν [είσαι] δυσαρεστημένος ή αν πραγματικά δεν θέλεις να είσαι κοντά σε αυτό το άτομο, βρίσκεις κάθε δικαιολογία για να φύγεις από εκεί».
Κλείσιμο
Ο Μποντς, ο οποίος πάσχει από διαβήτη, δήλωσε ότι χρησιμοποίησε την ασθένειά του ως δικαιολογία για να ξεφύγει από τη συνεργασία του με τον ράπερ.

«Αλλά στην πραγματικότητα, ήταν ότι ήμουν άρρωστος - ήμουν άρρωστος μαζί σου», ανέφερε. «Είχα βαρεθεί όλα όσα συνέβαιναν γύρω σου. Είχα βαρεθεί να πρέπει να καλύπτω όλα όσα έκανες. Ήμουν άρρωστος».

Στη συνέχεια, ο Μποντς μίλησε εν συντομία για την αναφορά του ονόματός του στην αγωγή-βόμβα της Cassie, στην οποία κατηγορεί τον Combs για βιασμό, σωματική κακοποίηση και σεξουαλική διακίνηση κατά τη διάρκεια της δεκαετούς σχέσης τους. (Ο Combs έχει αρνηθεί όλες τις κατηγορίες εναντίον του).

Η 34χρονη τραγουδίστρια ισχυρίστηκε στη μήνυση ότι τον Ιανουάριο του 2009, ο Combs φέρεται να την χτύπησε ενώ ήταν στο αυτοκίνητο φεύγοντας από το κλαμπ επειδή μίλησε σε έναν άλλο μουσικό μάνατζερ στην εκδήλωση.

«Στο αυτοκίνητο που έφευγε από το κλαμπ, ο κ. Combs χτύπησε την κ. Ventura, σπρώχνοντάς την σε μια γωνία του οχήματος και χτυπώντας το πρόσωπό της», αναφέρεται στην αγωγή. «Το προσωπικό ασφαλείας του κ. Combs, ο Ρότζερ Μποντς, προσπάθησε να σταματήσει τον ξυλοδαρμό, αλλά δεν μπόρεσε να αποκλιμακώσει την κατάσταση».
roger_bonds
Ο Ρότζερ Μποντς

Ο κ. Μποντς προέβη σε ανάλογους ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας στο βίντεο της Τετάρτης: «Η Cassie μίλησε γι' αυτό. Είπε ότι ναι, πήδηξα πάνω του. Πήδηξα ανάμεσά του. Αυτή δεν ήταν η μόνη φορά. Ήταν και άλλες φορές και ήταν άλλοι άνθρωποι».

Μία ημέρα μετά την κατάθεση της εκρηκτικής αγωγής της Cassie - γεννημένης ως Casandra Ventura - εναντίον του πρώην της Combs, οι δύο πλευρές συμβιβάστηκαν.

Στη συνέχεια, ο 54χρονος μεγιστάνας της μουσικής δέχτηκε δύο επιπλέον αγωγές από γυναίκες που επίσης ισχυρίστηκαν ότι τους επιτέθηκε σεξουαλικά στις αρχές της δεκαετίας του '90. Εκπρόσωπος του ράπερ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και από τις δύο αγωγές και δήλωσε ότι δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια «αρπαγή χρημάτων».

Μετά τις αντιδράσεις από τις αγωγές, ο Combs παραιτήθηκε από πρόεδρος της «Revolt», της εταιρείας μέσων ενημέρωσης που ίδρυσε το 2013. Η συνεργασία του με το «Capital Preparatory Schools» τερματίστηκε επίσης.

Φωτογραφία άρθρου: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

Ειδήσεις σήμερα:

Όταν ο Βρετανός ηθοποιός Στίβεν Φράι υπερασπιζόταν με σθένος την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα


Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό προς αεροδρόμιο - Ποιοι άλλοι δρόμοι έχουν προβλήματα


Βίντεο: Η συγκινητική ιστορία του 6χρονου Λίνου που έχει υποβληθεί σε 36 χειρουργεία στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης