Diddy: Κι άλλες μηνύσεις εις βάρος του - Νάρκωνε και βίαζε γυναίκες με τον Aaron Hall, λένε οι αγωγές

Diddy: Κι άλλες μηνύσεις εις βάρος του - Νάρκωνε και βίαζε γυναίκες με τον Aaron Hall, λένε οι αγωγές

Μπορεί η πρώην του, Cassie, να απέσυρε την μήνυσή της, αλλά δύο νέες αγωγές, τον στοχοποιούν για νάρκωση και ομαδικό βιασμό

diddy938
Μπορεί πριν από μερικές ημέρες, η Cassie να απέσυρε τη μήνυση για βιασμό εις βάρος του πρώην συντρόφου της Diddy, αλλά οι μέρες ανακούφισης κράτησαν λίγο για τον ράπερ.

Το ΤΜΖ επικαλείται ακόμη δύο νέες αγωγές εις βάρος του. Η μία αφορά τον βιασμό και πιθανότατα τη νάρκωση με απαγορευμένες ουσίες σε μια γυναίκα, και η δεύτερη έχει να κάνει με μια άλλη γυναίκα, που κατηγορεί τον Diddy για σεξουαλική επίθεση στην ίδια και τη φίλη της.

Στην πρώτη από τις δύο νέες αγωγές, η γυναίκα που ονομάζεται Joi Dickerson-Neal λέει ότι ήταν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Syracuse το 1991 όταν γνώρισε τον Diddy. Βγήκαν για ένα ραντεβού και η έξοδος γρήγορα μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Στη μήνυσή της, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Diddy την πήγε για φαγητό τον Ιανουάριο του 1991 στο εστιατόριο του Χάρλεμ όπου εργαζόταν, και στη συνέχεια την πήγε σε ένα στούντιο ηχογράφησης.
diddy1

Άρχισε να αισθάνεται τα πόδια της «σαν λάστιχο» και δεν μπορούσε να σταθεί όρθια όταν προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο του Diddy, γεγονός που την κάνει να πιστεύει ότι ο ράπερ την νάρκωσε κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του γεύματός τους.

Αφού έφυγε από το στούντιο, το ίδιο βράδυ ο Diddy την οδήγησε σε ένα σπίτι, όπου λέει ότι της επιτέθηκε σεξουαλικά και το κατέγραψε κρυφά με κάμερα.

Η ίδια μηνύει τον Diddy σύμφωνα με το Adult Survivors Act της Νέας Υόρκης, έναν νόμο που παρέχει στα φερόμενα ως θύματα σεξουαλικής κακοποίησης περιθώριο ενός έτους για να καταθέσουν αστική αγωγή, ακόμη και αν έχει παρέλθει η παραγραφή.  

diddy83
Κλείσιμο

Η δεύτερη αγωγή με τους «εναλλάξ» βιασμούς
Η δεύτερη αγωγή, που περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου, «κατατέθηκε ανώνυμα, από  μια άγνωστη», όπως αναφέρει το ΤΜΖ. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Diddy και ο τραγουδοποιός Aaron Hall βίαζαν εναλλάξ την ίδια και μια φίλη της, είτε 1990, είτε το 1991.

Στην αγωγή αναφέρεται, ότι η ενάγουσα και η φίλη της γνώρισαν τον Diddy σε μια εκδήλωση δισκογραφική  εταιρείας. Εκεί, ο Diddy και ο Hall άρχισαν να τις φλερτάρουν, κερνώντας τους ποτά κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι ο Diddy και ο Hall την πήγαν στο διαμέρισμα του Hall, όπου της προσέφεραν περισσότερο αλκοόλ και στη συνέχεια την εξανάγκασαν να κάνει σεξ με τον Diddy. Λέει ότι ήταν τραυματισμένη, και στη συνέχεια, καθώς ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι, ο Hall φέρεται να μπήκε μέσα, να την ακινητοποίησε και να τη βίασε.

Παρόμοια τύχη είχε και η φίλη της.

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στη Βάρκιζα: Νεκρές δύο νεαρές γυναίκες σε τροχαίο

Ιρλανδός ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι που έβαλε φωτιά στο Δουβλίνο - Τον αφόπλισε Βραζιλιάνος

«Θερμή υποδοχή» Κασσελάκη στην Πολιτική Γραμματεία - Όλο το παρασκήνιο μετά τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης