Maria Menounos: Οι δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα!

Maria Menounos: Οι δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα!

Η Ελληνοαμερικανίδα σταρ αποκαλύπτει πώς έχασε 20 κιλά και πώς διατηρείται πάντα σε φόρμα

Maria Menounos: Οι δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα!
Η Maria Menounos είναι το εξώφυλλο του ελληνικού Shape για τον μήνα Αύγουστο. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια μίλησε στο γνωστό περιοδικό για το πώς κατάφερε να χάσει 20 ολόκληρα κιλά χωρίς να την πάρουν… χαμπάρι.

Η όμορφη Maria όπως εξήγησε ήταν πάντα αδύνατη αλλά στα χρόνια του κολλεγίου λόγω της κακής διατροφής που έκανε πήρε 20 κιλά. Oπως περιγράφει στο βιβλίο της «The Everygirl’s Guide to Life» ο λόγος που ήθελε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά δεν ήταν γιατί αισθανόταν άσχημη ή παχουλή αλλά γιατί ο πατέρας της ήταν διαβητικός και γιατί η ίδια αισθανόταν έλλειψη ενέργειας.

Κλείσιμο
«Πιστεύω πως έχασα τα κιλά επειδή δεν έλεγα σε κανέναν ότι έκανα δίαιτα. Ετσι είχα λιγότερη πίεση. Επίσης, το ότι δεν έβαλα στόχο να αδυνατίσω γρήγορα αν και αρχικά δοκίμασα αρκετές δίαιτες που υπόσχονται θαύματα. Εκανα αργές αλλαγές και ήμουν πολύ υπομονετική. Μου πήρε σχεδόν 1 χρόνο!», εξομολογήθηκε η Μενούνος.

Τώρα για το πώς καταφέρνει και διατηρεί μια τόσο αψεγάδιαστη σιλουέτα η Μαρία αποκάλυψε: «Δεν αποφεύγω τίποτα! Μου αρέσει να τρώω! Προσπαθώ να τρώω υγιεινά τουλάχιστον στο 80% του χρόνου. Να θυμάσαι ότι οι δίαιτες δεν έχουν αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζουμε λανθασμένα το φαγητό. Δες το σαν καύσιμο για το σώμα σου. Θες να του δίνεις σκουπίδια;»







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης