Η Σάρα Μπρέιντι, η πρώην σύντροφος του Τζόνα Χιλ, δεν πέρασε καλά στη σχέση της με τον ηθοποιό, όπως φαίνεται από τη μηνύματα που δημοσιοποίησε πρόσφατα.
Η δασκάλα σερφ μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τις ανταλλαγές μηνυμάτων κειμένου μεταξύ αυτής και του Χιλ, τον οποίο κατηγορεί πλέον ανοιχτά, για όσα έζησε στη σχέση τους.
Ο Χιλ και η Μπρέιντι είχαν σχέση από το 2021 και το ειδύλλιό τους επιβεβαιώθηκε από τον διάσημο ηθοποιό τον Οκτώβριο του ίδιου έτους.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.