Χάρισον Φορντ: Κάθισαν χωριστά με τη σύζυγό του στην πρεμιέρα του «Indiana Jones» στις Κάννες

Χάρισον Φορντ: Κάθισαν χωριστά με τη σύζυγό του στην πρεμιέρα του «Indiana Jones» στις Κάννες

Το γεγονός δεν επισκίασε τη συγκινητική στιγμή για τον διάσημο ηθοποιό καθώς «αποχαιρέτησε» τον εμβληματικό ρόλο του αρχαιολόγου

harrison_ford__1_
Ο Χάρισον Φορντ και η Καλίστα Φλόκχαρτ μαγνήτισαν τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών για την πρεμιέρα της ταινίας «Indiana Jones and the Dial of Destiny».

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2010, πόζαρε ευτυχισμένο με τον θρυλικό ηθοποιό να έχει επιλέξει ένα μαύρο κοστούμι σμόκιν και η σύζυγός του μία εντυπωσιακή δημιουργία του διάσημου σχεδιαστή Ζουχέιρ Μουράντ.

Κατά την διάρκεια της εισόδου τους στην αίθουσα του Palais des Festivals παρατήρησαν ότι δεν θα καθίσουν μαζί. Ο Χάρισον ακούστηκε να λέει στη σύζυγό του: «Είσαι ακριβώς πίσω μου, κοίτα!» με τη Φλόκχαρτ να δείχνει έκπληκτη, και να κάθεται στη δεύτερη σειρά.

Σύμφωνα με το Hello o λόγος ήταν γιατί ο Φόρντ έπρεπε να καθίσει ανάμεσα στον σκηνοθέτη, Τζέιμς Μάνγκολντ και την ηθοποιό Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ η οποία υποδύεται την Έλενα Σο στην ταινία.
Κλείσιμο

Ωστόσο το γεγονός αυτό δεν επισκίασε την λαμπερή πρεμιέρα η οποία ήταν άκρως συγκινητική με τον Φορντ να δακρύζει αρκετές φορές και να λαμβάνει έναν τιμητικό Χρυσό Φοίνικα. Ο διάσημος ηθοποιός έχει δηλώσει ότι με αυτή την ταινία λέει το «αντίο» στον ρόλο που τον καθιέρωσε και τον εξύψωσε στο Χόλιγουντ. 

«Η ζωή μου είναι αυτή που είναι χάρη στην υπέροχη γυναίκα μου, που υποστήριζε πάντα το πάθος μου και τα όνειρά μου, κάτι για το οποίο της είμαι ευγνώμων», είπε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Το ζευγάρι συναντήθηκε για πρώτη φορά στην 59η απονομή των Χρυσών Σφαιρών το 2002 και παντρεύτηκε οκτώ χρόνια αργότερα με τον Φορντ να κάνει την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια οικογενειακών διακοπών. Είναι ο τρίτος γάμος του ηθοποιού ο οποίος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών από τους προηγούμενους γάμους του και του Λίαμ όπου η Φλόκχαρτ υιοθέτησε το 2001.
shutterstock_134582435

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα

51χρονος βίαζε για 18 χρόνια την κόρη του σε χωριό της Καβάλας - Την κατέστησε έγκυο δύο φορές

Τσίπρας: Υπάρχουν φασίστες αλλά και λαϊκοί άνθρωποι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, παρασύρθηκαν

«Αγνώριστη» στο TikTok η Lady Gaga - «Ποια είναι αυτή;» γράφουν οι θαυμαστές της
-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης