Ο Ζεράρ Πικέ έγινε για άλλη μια φορά πρωτοσέλιδο με την τελευταία του ρομαντική χειρονομία. Ο 34χρονος αθλητής, ο οποίος στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σακίρα, βγαίνει πλέον όπως είναι γνωστό, με την Κλάρα Κία, μια πολύ νεότερη γυναίκα.
Πρόσφατα, ο Πικέ γιόρτασε τα 24α γενέθλια της συντρόφου με μεγαλοπρεπή τρόπο, χαρίζοντάς της ένα πολυτελές ταξίδι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Το μοναδικό και εξωφρενικό δώρο ήταν ο τέλειος τρόπος για να γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια της Κία από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, ο Πικέ είναι ξετρελαμένος με την κοπέλα του και θέλει να της δείξει πόσο πολύ νοιάζεται.
Το ζευγάρι θα περάσει μερικές ημέρες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εξερευνώντας τα διάσημα αξιοθέατα της χώρας. Από την εκπληκτική αρχιτεκτονική του Burj Khalifa μέχρι τις εμπορικές απολαύσεις του Dubai Mall, το ζευγάρι θα έχει πολλά να απασχοληθεί κατά τη διάρκεια της διαμονής του.
Ωστόσο, το ταξίδι δεν θα διαρκέσει για πάντα και μετά από λίγες ημέρες, ο Πικέ θα πρέπει να αφήσει τη σύντροφό του για να πετάξει για το Μαϊάμι. Εκεί, θα περάσει χρόνο με τους γιους του Μίλαν και Σάσα, οι οποίοι ζουν πλέον με τη μητέρα τους, Σακίρα. Πληροφορίες του ξένου Τύπου αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής θα μείνει στο Μαϊάμι για δέκα ημέρες για να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά του, τα οποία δεν κατοικούν πλέον στη Βαρκελώνη.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.