Ζεράρ Πικέ: Ισπανικά ταμπλόιντ βάζουν «φωτιές» στη σχέση του Πικέ με την Κλάρα Κία - «Τον απάτησε με τον Γκουαρδιόλα»

Ζεράρ Πικέ: Ισπανικά ταμπλόιντ βάζουν «φωτιές» στη σχέση του Πικέ με την Κλάρα Κία - «Τον απάτησε με τον Γκουαρδιόλα»

Η κακή σχέση του Ισπανού ποδοσφαιριστή με τον πρώην ποδοσφαιριστή του και η «εκδίκηση» του νεαρού μοντέλου

klara-pike-guardiola
Ο χωρισμός του Ζεράρ Πικέ με τη Σακίρα «πρωταγωνιστεί» εδώ και μήνες σε ισπανικά -και όχι μόνο- ταμπλόιντ καθώς αμφότερες οι πλευρές φροντίζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα να ρίχνουν το απαραίτητο λάδι στη φωτιά. Παράλληλα, τα φώτα έχουν πέσει και στην «πέτρα του σκανδάλου». Ο λόγος για την νεαρή σύντροφο του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Κλάρα Κία.

Τώρα, η καταλανική «Sport» και η El Comercio σε δημοσιεύματα που δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες πάρα μόνο σε γενικότητες και υποθέσεις, αναφέρουν πως η Κλάρα Κία «ίσως» έχει ήδη απατήσει τον Ισπανό πρώην ποδοσφαιριστή με τον προπονητή Πεπ Γκουαρδιόλα. Σε μια είδηση που θυμίζει περισσότερο πρωταπριλιάτικο αστείο.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα που έχει κατακτήσει και Champions League με τον Πικέ ως το βασικό του στόπερ, φαίνεται πως ξέρει εδώ και χρόνια την Κλάρα Κία η οποία πήγαινε στο ίδιο σχολείο με τα παιδιά του στην Βαρκελώνη, όπως αναφέρουν πάντα τα ίδια μέσα.  Όπως λένε επίσης, η όποια σχέση της Κία με τον Καταλανό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι έγινε ως μια «πράξη εκδίκησης» από τη νεαρή για να «ισοφαρίσει» την απιστία του Πικέ με μια νεαρή δικηγόρο.

Τα ίδια μίντια λένε πως δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην σχέση των δύο καθώς συνεχίζουν τις κοινές εμφανίσεις και τα ποστ στα social media δίχως κάποια ένταση να είναι εμφανής. 

Η κακή σχέση του Πικέ με τον Γκουαρδιόλα

Ο πρώην αμυντικός της Μπαρτσελόνα, Ζεράρ Πικέ, μίλησε πριν λίγο καιρό για την εποχή του στον σύλλογο και μοιράστηκε τις απόψεις του για τις τρέχουσες υποθέσεις της πρώην ομάδας του. Σε συνέντευξή του στη Jijantes, ο Πικέ μίλησε για τη σχέση του με τον πρώην προπονητή του Πεπ Γκουαρδιόλα και παραδέχτηκε ότι η είχε αρκετές εντάσεις προς το τέλος της θητείας του στην Μπαρτσελόνα.

Αποκάλυψε ότι έβγαινε συχνά, γεγονός που προκάλεσε διαφωνίες με τον προπονητή. Ο Πικέ τόνισε επίσης την αντίθετη συμπεριφορά του συμπαίκτη του Κάρλες Πουγιόλ, ο οποίος ήταν 11 χρόνια στον σύλλογο αλλά δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ. Ο Πικέ αναγνώρισε ότι η συμπεριφορά του δεν ήταν ιδανική, αλλά αναγνώρισε επίσης ότι ήταν πολύ νέος τότε: «Ήμουν 22 ετών και έβγαινα έξω περισσότερο από τον ήλιο, μέρα παρά μέρα» είπε.

«Ο Πικέ προτιμάει την Κλάρα Κία επειδή δεν είναι... μονογαμική»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της El Nacional, ο Πικέ προτιμάει τη νέα του σύντροφο Κλάρα Κία από τη Σακίρα, λόγω των πιο φιλελεύθερων απόψεών της για τις σχέσεις.

Το άρθρο ισχυρίζεται ότι η νεαρή, είναι υποστηρίκτρια ενός λογαριασμού στο Instagram που ονομάζεται «The Poly Spot» και προωθεί... τα οφέλη των πολυγαμικών σχέσεων. Σε αντίθεση με τη Σακίρα, που είναι πιο συντηρητική και ενδιαφέρεται για τους οικογενειακούς δεσμούς, η Κία όπως αναφέρει το άρθρο, είναι πιο ανοιχτή στις πολυγαμικές σχέσεις και πιστεύει σε μια αγάπη που βασίζεται στην πίστη και όχι στην αφοσίωση.


Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023 - ΝΔ: Η «ακτινογραφία» των ψηφοδελτίων - Οι νέοι, οι αποσύρσεις, οι δεύτερες ευκαιρίες και οι συμβολισμοί

Η απόφαση για ευθανασία στο λευκό τιγράκι εξόργισε τα ζωοφιλικά σωματεία

Βρετανία: «Μην με ακουμπάς» - Η «έκρηξη» μέλους της βασιλικής φρουράς στο Μπάκιγχαμ που έγινε viral στο TikTok
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης