Γουίλ Σμιθ - Τζέιντα Πίνκετ: Η πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Γουίλ Σμιθ - Τζέιντα Πίνκετ: Η πρώτη τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί μετά το χαστούκι στα Όσκαρ

Αφορμή στάθηκε η πρεμιέρα της ταινίας «Emancipation» - Είναι το πρώτο φιλμ με πρωταγωνιστή τον ηθοποιό που θα κυκλοφορήσει μετά την επεισοδιακή βραδιά στα Όσκαρ - Δείτε φωτογραφίες και βίντεο

smith_jada
Ο Γουίλ Σμιθ προσπαθεί να ξεπεράσει το στίγμα που του άφησε η βραδιά των Όσκαρ, όταν έδωσε ένα χαστούκι στον Κρις Ροκ.

Αφορμή στάθηκε το αστείο του Ροκ για την αλωπεκία της συζύγου του Σμιθ, Τζέιντα Πίνκετ. Έκτοτε, η καριέρα του ηθοποιού πέρασε από μεγάλες δυσκολίες, αφού τα περισσότερα πρότζεκτ που ετοίμαζε «πάγωσαν». Ειδικά μετά τον 10ετή αποκλεισμό του από την τελετή απονομής των βραβείων, έπειτα από απόφαση της Ακαδημίας, ο Σμιθ γεύτηκε την πικρία του περιθωρίου.

Ωστόσο, η Apple και ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά, επέλεξαν να κυκλοφορήσουν το «Emancipation» με πρωταγωνιστή τον Σμιθ, δείχνοντας τη στήριξή τους στην αναπροσαρμογή του Χολιγουντιανού σταρ στη μεγάλη οθόνη.

Η πρεμιέρα της ταινίας έγινε η αφορμή για την επάνοδο της οικογένειας Σμιθ στο κόκκινο χαλί. Ο 54χρονος και η σύζυγός του, έδωσαν το «παρών» μαζί με τα τρία παιδιά τους, Τζέιντεν , Γουίλοου και Τρέι Σμιθ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
26531155__1_
Η οικογένεια Σμιθ στο κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα του «Emancipation»

317606425_882847486062440_8085159107011821890_n
Ο Μπεν Φόστερ, η Τσαρμέιν Μπίνγκουα και o Γουίλ Σμιθ στην πρεμιέρα του «Emancipation»
Κλείσιμο




Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Good Day DC του FOX 5, ο Σμιθ κλήθηκε να απαντήσει σε όσους λένε «δεν είμαι έτοιμοι» να τον ξαναδούν.

Η απάντηση που έδωσε ήταν: «Καταλαβαίνω απόλυτα ότι αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, θα το σεβόμουν απόλυτα και θα του επέτρεπα να έχει το περιθώριο να μην είναι έτοιμος. Η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι η ομάδα μου - [ο σκηνοθέτης Αντουάν Φουκουά] έχει κάνει αυτό που νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά σε ολόκληρη την καριέρα του. Ελπίζω οι πράξεις μου να μην τιμωρήσουν την ομάδα μου. Ελπίζω ότι το υλικό - η δύναμη της ταινίας, η διαχρονικότητα της ιστορίας - ελπίζω ότι το καλό που μπορεί να γίνει θα ανοίξει τις καρδιές των ανθρώπων τουλάχιστον για να δουν και να αναγνωρίσουν και να υποστηρίξουν τους απίστευτους καλλιτέχνες μέσα και γύρω από αυτή την ταινία».

Δείτε το βίντεο
Will Smith On Life After Oscars Slap , "Difficult Last Few Months," and New Film EMANCIPATION

Η πλοκή του «Emancipation»

Βασανισμένος και μαστιγωμένος σχεδόν μέχρι θανάτου, ο σκλάβος Πίτερ δραπετεύει από μια φυτεία στη Λουιζιάνα για να κατευθυνθεί προς το Βορρά, όπου εντάσσεται στον στρατό της Ένωσης.

Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία του Γκόρντον. Οι φωτογραφίες της γυμνής και βαριά πληγωμένης πλάτης του από τα βασανιστήρια που υπέστη, δημοσιεύτηκαν παγκοσμίως το 1863, ως απόδειξη της σκληρότητας των δούλων στις ΗΠΑ εκείνη την εποχή.

Το «Emancipation» αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 2 Δεκεμβρίου και στις 9 Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως μέσα από το Apple TV+.

Πρωταγωνιστούν οι: Μπεν Φόστερ, Γκραντ Χάρβεϊ , Τσαρμέιν Μπίνγκουα και Στίβεν Ογκ

Δείτε το τρέιλερ
Emancipation — Official Trailer | Apple TV+


Ειδήσεις σήμερα:

Άφαντος ο πατέρας Αντώνιος - Έρευνα για 4 κακουργήματα σε πρώην στελέχη της «Κιβωτού»

Συννεφιά, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα


Τετ α τετ Ουίλιαμ με Μπάιντεν στη σκιά του σκανδάλου με τα ρατσιστικά σχόλια στο παλάτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης