Η Rihanna σκοτώνει τον επίδοξο βιαστή της

Η Rihanna σκοτώνει τον επίδοξο βιαστή της

Στο νέο βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Man Down» η τραγουδίστρια μας δείχνει την εκδικητική πλευρά του εαυτού της

Alfa 159 και Lancia Delta με 200PS
Η Rihanna σκοτώνει τον επίδοξο βιαστή της
Κάθε βιντεοκλίπ της Rihanna είναι ανατρεπτικό, εντυπωσιακό, σέξι. Όμως στο νέο της βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Man Down» η τραγουδίστρια μας δείχνει την εκδικητική πλευρά του εαυτού της, καθώς το βίντεο ξεκινάει με τη Rihanna να πυροβολεί ένα άνδρα, ο οποίος σωριάζεται νεκρός στο πάτωμα.

Η κοκκινομάλλα τραγουδίστρια ταξίδεψε μέχρι το Kingston στη Τζαμάικα για τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ. Το βίντεο μετά μας μεταφέρει μια μέρα πριν, όταν η Rihanna κάνει βόλτες στους δρόμους της περιοχής με το ποδήλατό της, μιλώντας με ντόπιους και φίλους της, πριν κατευθυνθεί σε ένα club όσο πλησιάζει η νύχτα.

Στη συνέχεια, τη βλέπουμε να χορεύει μέσα στο club, ενώ λίγο μετά εκείνη και ο παρτενέρ της είναι έξω από αυτό, όπου η Rihanna εμφανώς ταραγμένη προσπαθεί να αντισταθεί στον άνδρα, ο οποίος όπως καταλαβαίνουμε αποπειράθηκε να τη βιάσει.


Κλείσιμο

Όπως εξομολογείται η τραγουδίστρια, πάντα ήθελε να γυρίσει το βιντεοκλίπ ενός τραγουδιού της στην Τζαμάικα και το «Man Down» δε θα μπορούσε να γυριστεί πουθενά αλλού. Η Rihanna, η οποία είχε πέσει και η ίδια θύμα βίας από τον πρώην αγαπημένο της Chris Brown πριν από μερικά χρόνια, με αυτό το τραγούδι προσπαθεί να δηλώσει έμπρακτα την υποστήριξή της σε κοπέλες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με εκείνη.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης