Η Mila Kunis πίσω από τον χωρισμό Timberlake - Biel

Η Mila Kunis πίσω από τον χωρισμό Timberlake - Biel

Συνεργάτες τους υποστηρίζουν ότι οι δύο σταρ δεν έχουν σταματήσει να φλερτάρουν από την μέρα που γνωρίστηκαν...

Η Mila Kunis πίσω από τον χωρισμό Timberlake - Biel
Οργιάζουν τις τελευταίες ημέρες οι φήμες που θέλουν την σέξι ηθοποιό του «Black Swan», Mila Kunis να είναι η πέτρα του σκανδάλου στο χωρισμό Timberlake – Biel.

Κλείσιμο
Πριν από δύο ημέρες, ο διάσημος τραγουδιστής ανακοίνωσε τον χωρισμό του από την ηθοποιό Jessica Biel με την οποία διατηρούσε δεσμό τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Μόλις πριν δύο μήνες, είχε ανακοινώσει τον χωρισμό της και η Mila Kunis. Η Mila είχε σοβαρή σχέση εδώ και οχτώ χρόνια με τον ηθοποίο του «Μόνος στο σπίτι», Macaulay Culkin.

Τυχαίο ή όχι, Kunis και Timberlake γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβρη στα γυρίσματα της ταινίας «Friends With Benefits», στην οποία πρωταγωνιστούν και έκτοτε... έχουν γίνει αχώριστοι.

Ακόμα και βραβείο στην τελετή των Όσκαρ παρουσίασαν μαζί!

Άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον, υπόστηρίζουν ότι υπάρχει έντονη χημεία μεταξύ των δύο σταρ, ενώ δηλώνουν ότι η 27χρονη Kunis και ο 30χρονος Timberlake δεν έχουν σταματήσει να φλερτάρουν από την μέρα που γνωρίστηκαν.

Στο μεταξύ, η πρώην του Timberlake φέρεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, πίστευε ότι θα περνούσε το υπολοιπο της ζωής της συντροφιά με τον τραγουδιστή.

Παρά τα προβλήματα και τα συχνά καυγαδάκια, η Biel πίστευε ότι θα μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι μαζί αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να σώσει τη σχέση τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης