Παντρεύονται Rosie Huntington και Jason Statham;

Παντρεύονται Rosie Huntington και Jason Statham;

Η ξανθιά καλλονή κατεγράφη σήμερα από τον φωτογραφικό φακό καθώς ψώνιζε μόνη της στα μαγαζιά του Beverly Hills, με ένα χρυσό δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι

Παντρεύονται Rosie Huntington και Jason Statham;
Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria Secret, Rosie Huntington-Whiteley, μάλλον αποφάσισε να παραμερίσει για λίγο καιρό τις επιδείξεις μόδας και να κάνει την πιο σημαντική «πασαρέλα» της ζωής της, αυτή που θα την οδηγήσει στο πλευρό του καλού της, του ηθοποιού Jason Statham.

Η ξανθιά καλλονή κατεγράφη σήμερα από τον φωτογραφικό φακό καθώς ψώνιζε μόνη της στα μαγαζιά του Beverly Hills, με ένα χρυσό δαχτυλίδι στο αριστερό χέρι που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι το 23χρονο μοντέλο και ο ηθοποιός ετοιμάζονται για την μεγάλη μέρα.

Ο 37χρονος Statham και η Rosie είναι ζευγάρι εδώ και ένα χρόνο, από τον περασμένο Απρίλιο όταν επισημοποιήθηκε η σχέση τους με κοινή εμφάνιση στο μουσικό φεστιβάλ Coachella. Το ζευγάρι πολύ γρήγορα άρχισε να συγκατοικεί, με την Rosie να μετακομίζει στο διαμέρισμα του Jason στο Λος Άντζελες τέσσερις μήνες αργότερα.

Αυτές τις μέρες το σέξι μοντέλο ολοκληρώνει τα γυρίσματα για το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην τρίτη συνέχεια των ταινιών Transformers, όπου αντικαθιστά την μελαχρινή οπτασία Megan Fox, ως αγαπημένη του πρωταγωνιστή Shia LaBeouf.

Κλείσιμο




Πηγή: Daily Mail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης