Οι Παριζιάνοι πέρασαν χειροπέδες στον Γκαλιάνο

Οι Παριζιάνοι πέρασαν χειροπέδες στον Γκαλιάνο

Λίγο το κρασί, λίγο ο πύργος του Άιφελ, λίγο ο γαλλικός αέρας και ο διάσημος σχεδιαστής… «ξέφυγε»

Νέα επιστολή Ρουσόπουλου στους πολίτες της περιφέρειας Αττικής
Οι Παριζιάνοι πέρασαν χειροπέδες στον  Γκαλιάνο
Μπορεί να είναι ένας από τους πιο ισχυρούς και διάσημους μόδιστρους στον κόσμο, αυτό όμως δεν εμπόδισε την αστυνομία του Παρισού να περάσει χειροπέδες στα «μαγικά» χεράκια του Τζον Γκαλιάνο!

Όλο ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης όταν ο Βρετανός σχεδιαστής μόδας βγήκε για ποτό στο κέντρο της πόλης. Λίγο το κρασί, λίγο ο πύργος του Άιφελ, λίγο ο γαλλικός αέρας και ο Τζον Γκαλιάνο… «ξέφυγε».

Κλείσιμο
Ο διάσημος σχεδιαστής, χωρίς κανείς ακόμα να γνωρίζει το γιατί, επιτέθηκε σε ένα ζευγάρι που απολάμβανε εκείνη την ώρα το γεύμα του στο μαγαζί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο κ. Γκαλιάνο  συνελήφθη για πρόκληση "ελαφράς σωματικής βλάβης" και "προσβολές αντισημιτικού χαρακτήρα".

Ο σχεδιαστής υποβλήθηκε σε αλκοτέστ που έδειξε αυξημένα ποσοστά αλκοόλ στο αίμα του και κρατήθηκε για λίγο σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού.

Βέβαια, ένας Τζον Γκαλιάνο δεν θα μπορούσε ποτέ να περάσει μια βραδιά στο κρατητήριο γι’ αυτό και αφέθηκε ελεύθερος μετά την παρέμβαση της εισαγγελίας, αλλά εναντίον του διατυπώθηκαν δύο κατηγορίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης