H Μαρία Καζαριάν στο σημερινό Μy Style Rocks εμπνεύστηκε για το κόνσεπτ... από τη ζωή της. Η παίκτρια είπε πως με το ντύσιμο που επέλεξε θα πάει για επίσκεψη με τον σύντροφό της στο Λίβανο για να γνωρίσει τα πεθερικά της. Όταν τη ρώτησε η Κατερίνα Στικούδη πώς της ήρθε αύτη η ιστορία, η ίδια είπε ότι «το έχω ζήσει. Έχω σύντροφο από τον Λίβανο, είναι αληθινή ιστορία».
Η Μαρία, μάλιστα, περπάτησε στην πασαρέλα ύπο τους ήχους ανατολίτικης μουσικής και έριξε και ένα τσιφτετέλι αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στην κριτική επιτροπή.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.