Ο Ιωάννης Παπαζήσης πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Open, «Κόκκινο Ποτάμι».Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο «TV Έθνος» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ρόλο του αλλά και στην δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει μέχρι τώρα στη σειρά.
Ο ρόλος του Μίλτου ήταν εξαρχής γραμμένος για εσάς ή περάσατε από κάστινγκ; Εγώ δεν πέρασα από κάστινγκ, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας ρόλος ο οποίος να ανήκει σε κάποιον ηθοποιό. Όταν χτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο Μανούσος στην άλλη άκρη της γραμμής, η πρόταση που μου έκανε εξαρχής ήταν για να ενσαρκώσω τον ρόλο του Μίλτου.
Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσατε; Η πρώτη σκηνή αυτής της σειράς που αναφέρεται στη σύλληψη του Μίλτου. Γυρίστηκε μέσα στο κατακαλόκαιρο. Φορούσα χλαίνη και επί τρεις ώρες ήμουν σε ένα χωράφι και είχαν κολλήσει όλες οι μύγες πάνω μου. Ωστόσο, σε κάθε μου σκηνή κουβαλάω ένα πολύ μεγάλο βάρος και πιστέψτε με ένα βάρος το οποίο δεν μου φεύγει από μέσα μου και θα μου φύγει την ημέρα που θα τελειώσουν τα γυρίσματα.
Υπάρχει άγχος στα γυρίσματα; Άγχος υπάρχει, δεν το συζητάμε, υπάρχει χρονική πίεση γιατί γυρίζεται με κινηματογραφικούς όρους η όλη σειρά και πρέπει να είμαστε πιστοί στο καλό αποτέλεσμα, αλλά και πιστοί σε χρόνους πρακτικούς που ξέρουν μόνο τα κανάλια και η παραγωγή.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή