Γιάννης Μπέζος: Δεν θα έκανα μια παλιά σειρά, δεν έχει νόημα
«Μπήκαμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και εμείς ακόμα έχουμε τα “σουσούμια” του προηγούμενου αιώνα. Τελείωσαν αυτά, μαζί με την τηλεόραση του ’90. Τελειώσανε», είπε ο ηθοποιός
Λόγω Τιμής, Καφέ της Χαράς... Παλιές πετυχημένες σειρές που έγραψαν ιστορία και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό έρχονται ξανά στο προσκήνιο με νέα επεισόδια. Οι απόψεις διίστανται. Ο Γιάννης Μπέζος, που έχει στο ενεργητικό του πολλές σειρές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, ρωτήθηκε αν θα ξαναέκανε μια σειρά από το παρελθόν.
«Οι σκηνές από παλιές σειρές στο εορταστικό επεισόδιο του “Πέτα τη φριτέζα” ήταν για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Ήταν ένας τρόπος να πάμε λίγο στο παρελθόν, ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα, δηλαδή, τι ωραία που ήταν πριν 30 χρόνια. Δεν ήταν πιο ωραία, χάλια ήταν. Μια χαρά είναι τώρα και αυτά πρέπει να τα έχουμε στην καρδιά μας και όχι στον σβέρκο μας να μας ταλαιπωρούν.
Δεν μου αρέσουν οι συνέχειες των παλιών σειρών καθόλου. Αυτή είναι προσωπική εκτίμηση. Δεν έχουν κανένα νόημα. Άσχετα αν τα βλέπει ο κόσμος, ο κόσμος μπορεί να δει απίθανα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι δικαιώνονται. Μακάρι οι άνθρωποι να είναι πολύ επιτυχημένο αυτό που κάνουν. Εγώ δεν θα το έκανα. Μπήκαμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και εμείς ακόμα έχουμε τα “σουσούμια” του προηγούμενου αιώνα. Τελείωσαν αυτά, μαζί με την τηλεόραση του ’90. Τελειώσανε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπέζος.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.