Ιλένια Ουίλιαμς για χωρισμό με Δημήτρη Ουγγαρέζο: Θέλαμε διαφορετικά πράγματα
Για πρώτη φορά μίλησε και εξήγησε τους λόγους που τους οδήγησαν στον χωρισμό
Τρεις μήνες μετά και η Ιλένια Ουίλιαμς μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.«Έτσι δεν έρχονται τα πράγματα στη ζωή; Ή προχωράς ή σταματάς. Μετά από πέντε χρόνια ή προχωράει κάτι ή σταματάει, αυτό είπε και ο Δημήτρης άλλωστε στον αέρα. Μετά τον χωρισμό επέλεξα τρεις μήνες να κλειστώ πολύ στον εαυτό μου. Ήθελα να είμαι λίγο πιο πίσω στο κομμάτι της δημοσιοποίησης.
Φανταζόμασταν το μέλλον από εδώ και πέρα, διαφορετικά. Θέλαμε διαφορετικά πράγματα. Εγώ είμαι σε μια φάση που θέλω να δώσω πιο πολύ βάση στη δουλειά μου, σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα που κάνω τώρα. Θέλω να δω και την Ιλένια, να κάνω λίγο πιο μπροστά για μένα. Ήθελα να αποσπαστεί η Ιλένια από την τηλεόραση, τη σχέση, τον μπαμπά, να είναι μόνη της.
Δεν το περίμενα ότι θα το ανακοινώσει στην τηλεόραση, για να σου είμαι απόλυτα ειλικρινής. Έγινε το πρωί, ήμουν στον δρόμο, μετά άρχισαν να χτυπούν τα τηλέφωνα… Το περίμενα ότι θα γίνει, αλλά δεν ήξερα τον τρόπο και όταν συνέβη επέλεξα να τα κλείσω όλα, να τα αφήσω λίγο στην άκρη. Δεν ήθελα να δοθεί περισσότερη έκταση», είπε χαρακτηριστικά η Ιλένια Ουίλιαμς.
«Δεν είχε κάποιο πρόβλημα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που ξεκίνησα το τραγούδι», τόνισε η Ιλένια Ουίλιαμς.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.