Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση Ελένης-Ματέο είναι πια γεγονός! Το περασμένο Σάββατο με αφορμή ένα party για το Ηalloween που έκανε το σχολείο της μικρής Λάουρας…Ελένη και Ματέο εμφάνιστηκαν επιτέλους και επίσημα μαζί!
«Ήταν λίγο μετά τις 6:00 το απόγευμα, όταν μπήκαν μέσα στη μεγάλη και στολισμένη με αποκριάτικα στολίδια αίθουσα η Ελένη Μενεγάκη με τα τρία παιδιά της και τον Μάκη Παντζοπουλο. Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν περίμενες πως σε μια επίσημη εκδήλωση του σχολείου θα επέλεγε να εμφανιστεί με το νέο της σύντροφο και να συνοδεύουν μαζί τα παιδιά της», δηλώνει στο περιοδικό People, μία από τις μητέρες που ήταν παρούσα στην πρώτη επίσημη εμφάνιση της ωραίας Ελένης με τον Ματέο.
Kαι συνεχίζει: «Η Ελένη φαινόταν ήρεμη κι ευτυχισμένη. Μπήκε στην αίθουσα πρώτα εκείνη κρατώντας από το χέρι τα δύο κορίτσια της, τη Λάουρα και τη Βαλέρια, λίγα βήματα πίσω της περπατούσε ο 8χρονος Άγγελος και σχεδόν δίπλα του ο Μάκης Παντζόπουλος. Ήταν και οι δύο τους ντυμένοι casual. Νομίζαμε ότι δεν θα ερχόταν η Ελένη γιατί η γιορτή ξεκίνησε από τις 4.00 το μεσημέρι. Ο Μάκης Παντζόπουλος έδειχνε πολύ ήρεμος και όπως φάνηκε ήξερε πολλούς από τους μπαμπάδες και τις μαμάδες των συμμαθητών και φίλων της Λάουρας. Δεν έμοιαζε να είναι έξω από τα νερά του».