Αν και μετρά πάνω από δέκα χρόνια στο τραγούδι, ο Χρήστος Μάστορας έχει κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα του υποδυόμενος τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω» που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες στις κινηματογραφικές αίθουσες. Όπως αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δέχεται πολλά μηνύματα από τον κόσμο που τον κάνουν να κλαίει. Συγκεκριμένα, μέσα από ένα Instagram Story που δημοσίευσε ο τραγουδιστής εξήγησε ότι διαδικτυακοί του ακόλουθοι του λένε ότι οι γονείς τους δυστυχώς δεν ζουν για να δουν την ταινία.
Ο τραγουδιστής θέλοντας να ευχαριστήσει αυτούς τους ανθρώπους προχώρησε στη σχετική ανάρτηση στο κείμενο της οποίας γράφει: «Διαβάζω μηνύματα που με κάνουν να κλαίω. Κάτι παλικάρια και κάτι Κυρίες με «Κ» κεφαλαίο που θα ήθελαν να δουν την ταινία του τεράστιου Καζαντζίδη με τον πατέρα ή τη μητέρα τους αλλά δεν πρόλαβαν. Όσοι έχουν την τύχη να ζουν οι δικοί τους, να τους χαίρεστε και να τους δείχνετε την αγάπη σας».
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco