O Γιάννης Δρακόπουλοςμίλησε για τη δημοσιότητα και πώς τη διαχειρίζεται, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει «καβαλήσει» λίγο το καλάμι.
Μιλώντας στην εφημερίδα On Time, ο ηθοποιός δήλωσε αρχικά: «Νομίζω ότι το "καλάμι" το καβαλάς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν γίνεται να μην το καβαλήσεις λίγο. Απλά θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχω παρακαβαλήσει. Όταν λαμβάνεις αυτή την τόσο μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, όσο κι αν λες "εντάξει, εγώ απλά κάνω τη δουλειά μου", αυτό δεν μπορεί να μην σε κάνει να αισθάνεσαι κάπως».
Τέλος, τόνισε πως κατά τη γνώμη του για να ακολουθήσει κανείς κάποια συγκεκριμένα επαγγέλματα, πρέπει να έχει λίγο ψώνιο μέσα του.
«Θεωρώ δεδομένο ότι για να γίνει κάποιος ηθοποιός, πολιτικός, ποδοσφαιριστής ή μπασκετμπολίστας πρέπει να έχει μέσα του αυτό το ψώνιο της αναγνωρισιμότητας, αλλιώς δεν το κάνει αυτό το πράγμα. Έχεις μέσα σου κι αυτό το "θέλω να γίνω γνωστός, θέλω να με ξέρει ο κόσμος"», είπε κλείνοντας.
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.