Η Κατερίνα Καινούργιου παραμένει για λίγες μέρες ακόμη στην Πάρο, από όπου ανέβασε και μια φωτογραφία της με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Μέσω story στο Instagram, η παρουσιάστρια, έδειξε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει χωρίς μακιγιάζ από το νησί. Φωτογραφήθηκε άβαφη στη selfie την οποία ανάρτησε το βράδυ της Τρίτης 20 Αυγούστου.
Η φωτογραφία της
Στην Πάρο, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε διακοπές μαζί με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, με τον οποίο και ανέβασε κοινές φωτογραφίες.
Μεταξύ άλλων, το μεσημέρι της Παρασκευής 2 Αυγούστου, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πόζαραν αγκαλιασμένοι από το νησί. Φορώντας το μαγιό της, η Κατερίνα Καινούργιου απαθανατίστηκε χαμογελαστή, στην αγκαλιά του συντρόφου της.
Η κλιματική αλλαγή δεν είναι πια μια μακρινή και αφηρημένη έννοια. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο, που αγγίζει την καθημερινότητα κάθε νοικοκυριού – από το κόστος της ενέργειας, μέχρι την ασφάλεια της κατοικίας και της υγείας των μελών της οικογένειας.