Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε για την καλή σχέση που διατηρεί με την πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου, και τα λάθη που οδήγησαν στο χωρισμό, καθώς ήταν καλεσμένος στο «Γειά σου» το Σάββατο 13 Ιανουαρίου.
Αρχικά, ο παρουσιαστής ανέφερε: «Ήταν βελούδινο διαζύγιο. Αυτό φαίνεται. Κρατήσαμε ωραία σχέση με τη Σοφία. Δεν υπάρχει ιδανικός χωρισμός, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά δεν υπάρχει και λόγος να αποκαλύπτονται όλα. Μπορεί να υπάρχει θυμός, στεναχώρια και ένταση και από τις δύο πλευρές, αλλά δεν είναι ωραίο να βγαίνουν, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τα μοιράζεται όλος ο κόσμος. Δεν ήμουν τύπος, ούτε εγώ, ούτε η Σοφία, να μοιραζόμαστε τις στιγμές μας δημόσια, είτε ήμασταν χαρούμενοι, είτε δεν ήμασταν χαρούμενοι. Νομίζω σε μια φυσιολογική φάση εξελίχθηκε αυτό το πράγμα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cydkl5329pox)
Και αμέσως πρόσθεσε: «Πολύ γρήγορα βρήκαμε συνεννόηση και πολύ καλή επικοινωνία μεταξύ μας ακόμη περισσότερο τελευταία. Νομίζω ότι μετά από ενδεχόμενο θυμό, εγωισμό που μπορεί να βγει από έννα χωρισμό, τι κρατάς στο τέλος; Όλα τα ωραία που έχεις ζήσει με έναν άνθρωπο, ότι έχεις δημιουργήσει μια οικογένεια. Είναι πολύ εγωιστικό και πολύ λάθος να μπαίνεις σε άλλη διαδικασία. Η ζωή είναι μικρή και στο τέλος το μετανιώνεις που δεν λειτούργησες με αυτό τον τρόπο».
Στο τέλος, ολοκλήρωσε: «Θα πω ότι σίγουρα δεν φταίει μόνο ένας σε έναν χωρισμό. Πολλές φορές δεν ξέρεις ποιος φταίει και αν φταίει. Οι συνθήκες από μόνες τους δημιουργούνε εμπόδια, σε αποπροσανατολίζουν, δεν κάνεις το σωστό focus που έπρεπε. Στο γενικεύω γιατί έτσι είναι, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο. Tο σίγουρο είναι ότι τα περισσότερα χρόνια που ήμασταν μαζί ήταν πολύ ευχάριστα, ωραία και γεμάτα. Και αφού ήταν ωραία η φάση και στην πορεία πολύ γρήγορα αποκαθίστανται η όλη ιστορία και έχεις ωραίες σχέσεις. Οι άνθρωποι νομίζω που φτάνουν σε άσχημα σημεία, είχαν και λίγο επιφανειακές σχέσεις».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή