"Καυτή", sexy και …πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, που φωτογραφήθηκε για το μηνιαίο περιοδικό...
"Καυτή", sexy και …πιο αποκαλυπτική από ποτέ ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, που φωτογραφήθηκε για το μηνιαίο περιοδικό “Nitro”. «Ο άντρας μου δε ζηλεύει. Γενικά θέλει να με βλέπει sexy.», δήλωσε η παρουσιάστρια αναφερόμενη στον σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη και συνέχισε: «Δεν έχει θέμα δηλαδή με το να είμαι μαζεμένη. Τώρα τι μου είπε όταν είδε τις φωτογραφίες, δε μπορώ να σου πω επειδή είναι πολύ πρόστυχο».
Μιλώντας για την τωρινή της εξωτερική εικόνα, η Σίσσυ θυμάται την πρόσληψή της στην εκπομπή: «Να η ευκαιρία», όταν είχε πάει στο δοκιμαστικό με αρβύλα τη στιγμή που οι υπόλοιπες παρουσιάστριες και μοντέλα ήταν πολύ περιποιημένες! Τελικά εκείνη πήρε τη θέση: «κατά έναν περίεργο τρόπο», όπως η ίδα είπε και συνέχισε: «Να φανταστείς πως μου πήραν ειδική δασκάλα να μου μάθει να περπατάω με τακούνια».
Σε μια χώρα όπου οι φυσικές καταστροφές μας δοκιμάζουν καθημερινά, η ασφάλιση της κατοικίας δεν αποτελεί πολυτέλεια. Είναι μια απαραίτητη κίνηση που δείχνει προνοητικότητα και εξασφαλίζει ουσιαστική προστασία, προσφέροντας σιγουριά και ψυχική ηρεμία σε μια δύσκολη στιγμή.
Αποκλειστικός προορισμός το pop-up κανάλι COSMOTE CINEMA CHRISTMAS, με περισσότερες από 130 κινηματογραφικές επιλογές και 4 back-2-back προβολές καθημερινά.