Οι κακές μέρες αποτελούν παρελθόν για την Ελένη Μενεγάκη… Ερωτευμένη με το Ματέο της η ξανθιά παρουσιάστρια απολαμβάνει κάθε στιγμή μαζί του. Φωτογραφίες στο θέατρο, φωτογραφίες σε εστιατόρια… και από σήμερα φωτογραφίες και στην παιδική χαρά με την Ελένη και το Μάκη Παντζόπουλο να κάνουν σαν μικρά παιδιά.
Κλείσιμο
Το πολυσυζητημένο ζευγάρι το περασμένο Σαββατοκύριακο, με σύμμαχο τον καλό καιρό, βρήκε την ευκαιρία να αποδράσει από το κλεινόν άστυ. Χαλαροί και απαλλαγμένοι από το άγχος των παπαράτσι, απόλαυσαν το ρομαντικό τους διήμερο….Ο φωτογραφικός όμως φακός του “HELLO” τους «τσάκωσε» και μάλιστα σε παιδική χαρά.
Φόρμα και γαλότσες η Ελένη, τζιν και αθλητικά παπούτσια ο Ματέο. Όσο για το μπουφάν; Το ίδιο!
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco