Στα επεισόδια του GNTM της επόμενης εβδομάδας οι τηλεθεατές πρόκειται να παρακολουθήσουν το περιβόητο Makeover των επίδοξων μοντέλων. Τα αγόρια και τα κορίτσια θα αλλάξουν το hairlook τους και θα μεταμορφωθούν σε... high fashion models. Βέβαια, για ακόμη μια χρονιά δεν θα λείψουν οι εκπλήξεις, τα δάκρυα και οι… απογοητεύσεις.
Όπως αποκάλυψαν στο Pop Up, δύο κορίτσια θα κάνουν μια ολική μεταμόρφωση στην εμφάνισή τους. Πιο συγκεκριμένα, θα αναγκαστούν να κόψουν τα μαλλιά τους… αγορίστικα! «Τα Makeover γίνονται μαζί με την παραγωγή, τη Βίκυ και τη Ζενεβιέβ» αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δηλώνοντας πως υπάρχουν μοντέλα που έκοψαν τα μαλλιά τους και κατάφεραν να γίνουν... super models!
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών