GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας - «Έχω συνειδητοποιήσει την αποχώρησή μου»

GNTM: Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας - «Έχω συνειδητοποιήσει την αποχώρησή μου»

Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM 

gmtmm
Αρκετά απαιτητική ήταν η χθεσινή δοκιμασία του GNTM, καθώς τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να δώσουν τη «μάχη με τον ήλιο» και να φωτογραφηθούν ως δυναμικοί Beach Fighters. Τη χειρότερη επίδοση σύμφωνα με τη γνώμη της κριτικής επιτροπής, είχε η Αλεξάνδρα η οποία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό, δεύτερη στη σειρά, μετά τη Χρύσα που έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα.

Το μοντέλο μίλησε για την εμπειρία της στη «Φωλιά των Κου Κου» και εξήγησε πόσο τη δυσκόλεψε η ξαπλώστρα που της δόθηκε ως αντικείμενο από τον Αιμιλιάνο. «Είμαι πολύ καλά. Έχω συνειδητοποιήσει την αποχώρησή μου και είμαι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα και μια νέα αρχή», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα.

Στη συνέχεια το νεαρό μοντέλο σχολίασε: «Ήταν πολύ δύσκολο να χειριστώ το prop που μου έδωσε και συνδυάστικα με την ξαπλώστρα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν μπορούσα να την χειριστώ, να την ανοίξω, ούτε να την σηκώσω. Δεν με βοήθησε στο εκφραστικό κομμάτι, δεν με βοήθησε να βγάλω ένταση στο πρόσωπο. Δεν τσαντίστηκα με τον Αιμιλιάνο, γιατί δεν το έκανε κακοπροαίρετα. Αλλά σίγουρα σκέφτηκα τι θα γινόταν, αν δεν μου είχε δοθεί η ξαπλώστρα. Με κατέβαλε και με χαντάκωσε κιόλας. Σκέφτηκα στην αρχή ότι ό,τι να και μου δοθεί θα τα καταφέρω. Δεν τα κατάφερα και απογοητεύτηκα πολύ».

Δείτε όσα ανέφερε στην εκπομπή:




Ειδήσεις σήμερα: 

ΔΕΗ: Οι 14 μήνες που άλλαξαν την πορεία προς την χρεοκοπία και οδήγησαν στο success story

Σάλος με τον Ροδίτη γυναικολόγο: Επτά γυναίκες τον μηνύουν για... «μακριά δάχτυλα» και «ανοιχτό παντελόνι»!

GNTM: Αυτό είναι το μοντέλο που αποχώρησε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης