Τα ρέστα τους έδωσαν στη χθεσινή τους εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, οι οποίοι ψάχνουν, ψάχνουν...
UPD:
«Από πού είναι η Ελένη Φουέιρα», «Ποια είναι τελικά η Ελένη Φουρέιρα»;, αναρωτιούνται οι «Ράδιο Αρβύλα» -και όχι μόνο... Τα ρέστα τους έδωσαν στη χθεσινή τους εκπομπή ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, οι οποίοι ψάχνουν, ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν από πού κατάγεται η νικήτρια του «Just the two of us».
«Ελένη Φουρέιρα: Μεγάλο μαλλί, ακόμα μεγαλύτερο μυστήριο» ήταν ο τίτλος της «έρευνας» των «Ράδιο Αρβύλα» που έφερε στο προσκήνιο μία σειρά από νέα αναπάντητα ερωτήματα. «Μήπως είναι ανιψιά της Τίνας Τάρνερ, συγγενής του Βασίλη Χατζηπαναγή ή του Σάββα Κωφίδη, η τριτεξαδέλφη του Κάρλος Βαλντεράμα.Πάντως, αν κρίνουμε από το μαλλί, η Ελένη δεν έχει καμία σχέση με τον Κότζακ, τον Κώστα Γκουσγκούνη, τον Κώστα Τσάκωνα ή τον διαιτητή Πιερ Λουίτζι Κολίνα.»
«Από πού κατάγεται η Ελένη Φουρέιρα»; «Είναι άραγε από τη Santa Barbara της Καλιφόρνιας, από τη Santa Fe του Μεξικού, από τη Santa Lucia της Καραϊβικής ή από τους Santa Saranta της Αλβανίας», αναρωτιούνται οι «ερευνητές».
Ανακαλύπτουμε νέες συνταγές για cocktails χωρίς αλκοόλ συνδυάζοντας φρούτα, αρωματικά και φυσικώς ανθρακούχο νερό - Δημιουργούμε μοναδικούς συνδυασμούς για κάθε γιορτινή στιγμή, βήμα βήμα.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Η Nova σε συνεργασία με το PADU φέρνουν δεκάδες προσφορές και exclusive Nova Deals σε κορυφαία brands, με παρουσία σε περισσότερα από 1000 σημεία εξαργύρωσης.