Ε. Φουρέιρα: "Ας λένε ότι είμαι Αλβανή! Δεν με ενοχλεί!"

Ε. Φουρέιρα: "Ας λένε ότι είμαι Αλβανή! Δεν με ενοχλεί!"

Μέσα σε επτά μήνες κατάφερε να κάνει τους πάντες να ασχολούνται με αυτή κι ας είναι μόλις 23 ετών. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα...

Ε. Φουρέιρα: "Ας λένε ότι είμαι Αλβανή! Δεν με ενοχλεί!"
Μέσα σε επτά μήνες κατάφερε να κάνει τους πάντες να ασχολούνται με αυτή κι ας είναι μόλις 23 ετών. Ο λόγος για την Ελένη Φουρέιρα που μίλησε στο περιοδικό “Down Town” για όλους και για όλα!

«Νομίζω ότι πετάω στα σύννεφα! Τώρα τελευταία ζω το όνειρό μου όπως εγώ θα ήθελα», λέει και δεν διστάζει να μιλήσει για one night stands και απιστίες.  «Δεν μου αρέσουν αυτού του είδους οι σχέσεις», δηλώνει για τις σχέσεις μιας βραδιάς και συνεχίζει… «Για να επιλέξω να βρεθώ με κάποιον σημαίνει ότι αυτός μου αρέσει πάρα πολύ. Ποτέ δεν θα έκανα κάτι με έναν άνθρωπο έτσι απλά, μόνο για το σεξ».

Παραδέχεται παρόλα αυτά πως έχει απατήσει! «Θα έλεγα ψέματα αν απαντούσα όχι. Όλοι μας το έχουμε κάνει. Αν αγαπάς τον άλλο και είσαι ερωτευμένη μαζί του, τότε τον συγχωρείς και δίνεις δεύτερη ευκαιρία. Το ‘χω κάνει κι εγώ στο παρελθόν», αναφέρει και εξομολογείται ότι την έχουν απατήσει αλλά το έμαθε αφού είχε χωρίσει. 


Κλείσιμο

Μιλώντας για την καταγωγή της και για το ότι ενώ εκείνη λέει πως έχει μεξικάνικες ρίζες, κάποιοι ισχυρίζονται πως είναι από την Αλβανία, η Ελένη δήλωσε το εξής: “Γελάω, όπως με το καθετί που έχει ειπωθεί για μένα. Στην αρχή λες μέσα σου "γιατί ρε γαμώτο; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν!". Μετά καταλαβαίνεις πως ασχολούνται μαζί σου γιατί έχεις κάποιο ενδιαφέρον. Τους ευχαριστώ, λοιπόν, πάρα πολύ όλους αυτούς που μιλούν για εμένα, γιατί με κάνουν να υπάρχω”.

Για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό, η νεαρή τραγουδίστρια απαντά: “Είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτή η φάση είναι μία από τις καλύτερες της ζωής μου. Είμαι πολύ γεμάτη”. Όσο για το γάμο… “Ο γάμος δεν είναι απαραίτητος για να κάνεις οικογένεια και να μείνεις με έναν άνθρωπο. Δεν χρειάζονται χαρτιά για να είσαι ευτυχισμένος”.

«Η ζωή μου έχει αλλάξει μόνο προς το καλό. Δουλεύω αρκετά και, δόξα τω Θεώ, παίρνω παραπάνω χρήματα. Μπορώ να πως αυτή είναι η πρώτη φορά που είμαι καλά οικονομικά. Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν άφησα να αλλάξει η καθημερινότητά μου... Η μόνη αλλαγή είναι ότι έγινα περισσότερο αναγνωρίσιμη», καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης