Ε. Φουρέιρα: "Δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαι από φτωχή οικογένεια"

Ε. Φουρέιρα: "Δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαι από φτωχή οικογένεια"

“Είμαι από πολύ φτωχή οικογένεια και δεν ντρέπομαι να το πω, ούτε το κρύβω. Μεγάλωσα πολύ φτωχά, αλλά πήρα πάρα πολλή αγάπη...

Ε. Φουρέιρα: "Δεν ντρέπομαι να πω ότι είμαι από φτωχή οικογένεια"
“Είμαι από πολύ φτωχή οικογένεια και δεν ντρέπομαι να το πω, ούτε το κρύβω. Μεγάλωσα πολύ φτωχά, αλλά πήρα πάρα πολλή αγάπη”, είπε η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα στην εκπομπή “Επτά” με τη Μαρία Σταματέρη, ενώ δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι αυτό που πάντα ονειρευόταν ήταν να γίνει γνωστή και να κάνει καριέρα στον χώρο του θεάματος.
 
Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε πως από πολύ μικρή ήθελε να αποσπά την προσοχή. “Ήθελα πάντα να είμαι το κέντρο της προσοχής. Χόρευα και πήγαινα μπροστά τους. Όταν με μάλωνε η μαμά μου, έκανα ότι λιποθυμούσα για να έλθει η μαμά μου και να με ρωτήσει εάν είμαι καλά!”.
 
Όσο για το χαρακτηρισμό “σέξι” που της έχουν αποδώσει, αλλά και τα όσα γράφονται για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Γαλανό, η Ελένη είπε το εξής:  “Για να το λένε ότι είμαι σέξι, έτσι θα είναι. Κάθε γυναίκα θα ήθελε να την αποκαλούν σέξι”, δήλωσε λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή, προτεραιότητά της είναι η δουλειά και όχι ο έρωτας.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης